osman yılmaz-67 Oluşturma zamanı: 29 Ocak, 2013 Oluşturma zamanı: 29 Ocak, 2013 neden kimse yorum yapmıyor
Emre İmamoğlu Gönderim Zamanı: 29 Ocak, 2013 Gönderim Zamanı: 29 Ocak, 2013 Aurus'la benzer bir lastik. Üst lastiği biraz daha sert diye hatırlıyorum. Tempo, spin olarak çok yakın bence.
Bora Gönderim Zamanı: 29 Ocak, 2013 Gönderim Zamanı: 29 Ocak, 2013 ben rakza7'yi bir süre bh'te kullanmıştım fakat beğenmemiştim. bana hızlı ve hissiz gelmişti. dayanıksız oluşu da cabasıydı.
Ekrem DİRİARIN Gönderim Zamanı: 30 Ocak, 2013 Gönderim Zamanı: 30 Ocak, 2013 merhabalar. bende bh de rakza 7 kullanıyorum. dayanıklı olup olmadığı hakkında pek bir bilgim yok çünkü yeni kullanmaya başladım. masaya bir adım veya 2 adım mesafeden kullanacabileceksen bence iyi bir lastik. tabi off tahta daha uyumlu olur diye düşünüyorum.
ufukiyate Gönderim Zamanı: 2 Şubat, 2013 Gönderim Zamanı: 2 Şubat, 2013 ben rakza7'yi bir süre bh'te kullanmıştım fakat beğenmemiştim. bana hızlı ve hissiz gelmişti. dayanıksız oluşu da cabasıydı. kaç ay dayanır sizce, performans hissedilir derecede ne zaman düşer yani?
Bora Gönderim Zamanı: 2 Şubat, 2013 Gönderim Zamanı: 2 Şubat, 2013 kaç ay dayanır sizce, performans hissedilir derecede ne zaman düşer yani? dayanma süresi ne kadar temiz kullandığınıza bağlı. raketi masaya hiç değdirmeden oynuyor ve kenarlarını zedeleyecek başka hamlelerde bulunmuyorsanız ömür boyu bile kullanabilirsiniz. oynadığım süre zarfında performansında kayda değer bir düşüş görmedim. üst yüzeyde sıkıntı yoktu ama kenarlar pıtır pıtır dökülüyordu.
Recommended Posts