Emre Adıgüzel Oluşturma zamanı: 27 Ocak, 2013 Oluşturma zamanı: 27 Ocak, 2013 Federasyonun sitesinde şöyle bir yazı buldum http://tmtf.gov.tr/upload_images/UNILIG.pdf Bunun hakkında bir bilgisi olan var mı ? son katılım tarıhı gecmıs zaten ama umarım bızım unıversıte kayıt yapmıstır
Shanks Gönderim Zamanı: 27 Ocak, 2013 Gönderim Zamanı: 27 Ocak, 2013 ben geç gördüm, kayıt tarihini kaçırdım. bir şans daha tanırlar mı acaba tekrar kayıt açmak gibi.
cashır Gönderim Zamanı: 27 Ocak, 2013 Gönderim Zamanı: 27 Ocak, 2013 aynı yazıyı bende yeni gördüm inşallah olcay hoca yapmıştır tekrar kayıt alma gibi bi durum olur mu acaba
smetmusti91 Gönderim Zamanı: 28 Ocak, 2013 Gönderim Zamanı: 28 Ocak, 2013 Bu sistem üniversiteler arasını lig usulüne mi çevirecek yoksa farklı bir aktivite mi ? Hiçbir bilgilendirme yok arkadaş ya..Ayırca hangisi olursa olsun üniversitelere bildirme yöntemi sadece web sitesinde yayınlamak olmamalı, üniversitelere de bu yazının maillendiğini ümit ediyorum.
Muhammet Donatbayan Gönderim Zamanı: 31 Ocak, 2013 Gönderim Zamanı: 31 Ocak, 2013 Gençlik spor bakanlığının projesi olarak geldi Lise ve Üniversiteler de lig olacak artık . Katılım sayısına göre şekil verecekler Kendiler bile henüz ne yapacaklarını tam bilmiyor çünkü. Üniversiteler Türkiye şampiyonası yerine mi geçecek yoksa ayrı bir lig mi olacak belli değil Veya bu lig deplasmanlı veya bölgesel grup şeklinde sonra dan finaller şeklinde de olabilir ama Bizim üniversite de dahil bir çok üniversite de katılımı gerçekleştirmedi tahminimce... Türkiye Üniversiteler Federasyonu yarışma talimatı uygulanıp onlar ve federasyonla ortak yapılacak sanırım Bildiklerim bu kadar şimdilik onun dışında federasyondaki ekte zaten bir kaç koşul vermiş talimat çok ta bilgi içermiyor görmüştürsünüz.
myrulezmyway Gönderim Zamanı: 31 Ocak, 2013 Gönderim Zamanı: 31 Ocak, 2013 katılım olmayacak gibi :)) bizim üniversite de çok yüksek ihtimal kayıf falan yaptırmamıştır
cashır Gönderim Zamanı: 31 Ocak, 2013 Gönderim Zamanı: 31 Ocak, 2013 katılım sayısı az olduğu için iptal olma durumu varmış ve henüz içeriği netleştirilmemiş duyduğum kadarıyla bizim üni de katılmamış zaten
Muhammet Donatbayan Gönderim Zamanı: 31 Ocak, 2013 Gönderim Zamanı: 31 Ocak, 2013 İlk olarak Tusf (Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu ) ' nu görevlendirildi Gsb tarafından sonra onlar da her branşı Federasyonların tertip etmesini uygun gördü bildiğim kadarıyla.Biraz aceleye getirilmiş bir proje oldu ve hepsi birbirinin üstüne attı :) Umarım iyi bir şekilde organizasyonu yaparlar her ne kadar bizim üniversite katılmayı red etmiş olmasına rağmen
Muhammet Donatbayan Gönderim Zamanı: 31 Ocak, 2013 Gönderim Zamanı: 31 Ocak, 2013 Benim bu konuda ki asıl endişem Şampiyona yı lige çevirip te İptal etmesinler ,Artık tek bir turnuva değilde Tüm üniversiteler arası lig olacak diye.. (Aslında Lig olması çok daha iyi bu arada )Keza hazırlıksız oldu ve çoğu üniversite de katılmadı çünkü.
ysonmez Gönderim Zamanı: 1 Şubat, 2013 Gönderim Zamanı: 1 Şubat, 2013 Biz Bilkent olarak katılıyoruz turnuvaya. 24 takım kayıt yaptırmış ve iki gruba bölmüşler 12 takımdan ilk 4'e giren play-off veya eleme usulü oynayacakmış. Maçlar şubatın sonunda Bursa'da bir etap Mart'ın sonunda Karabük'te bir etap ve Mayıs'ta Ankara'da finaller şeklinde olacakmış. Ayrıca üniversitelerarsı turnuvada bu yıl yapılcakmış.
Muhammet Donatbayan Gönderim Zamanı: 1 Şubat, 2013 Gönderim Zamanı: 1 Şubat, 2013 Bu yıl turnuva yapılacak seneye sadece lig mi olacakmış yani?
myrulezmyway Gönderim Zamanı: 1 Şubat, 2013 Gönderim Zamanı: 1 Şubat, 2013 Bu sistem üniversiteler arasını lig usulüne mi çevirecek yoksa farklı bir aktivite mi ? Hiçbir bilgilendirme yok arkadaş ya..Ayırca hangisi olursa olsun üniversitelere bildirme yöntemi sadece web sitesinde yayınlamak olmamalı, üniversitelere de bu yazının maillendiğini ümit ediyorum. üniversitelere kesin maillenmiştir. bu olay sadece masatenisinde yokmuş. Biz Bilkent olarak katılıyoruz turnuvaya. 24 takım kayıt yaptırmış ve iki gruba bölmüşler 12 takımdan ilk 4'e giren play-off veya eleme usulü oynayacakmış. Maçlar şubatın sonunda Bursa'da bir etap Mart'ın sonunda Karabük'te bir etap ve Mayıs'ta Ankara'da finaller şeklinde olacakmış. Ayrıca üniversitelerarsı turnuvada bu yıl yapılcakmış. katılan üniversiteleri merak ettim biryerden ulaşılıyor mu acaba
Emre Adıgüzel Gönderim Zamanı: 5 Şubat, 2013 Yazar Gönderim Zamanı: 5 Şubat, 2013 üniversitelere kesin maillenmiştir. bu olay sadece masatenisinde yokmuş. katılan üniversiteleri merak ettim biryerden ulaşılıyor mu acaba +1
Muhammet Donatbayan Gönderim Zamanı: 5 Şubat, 2013 Gönderim Zamanı: 5 Şubat, 2013 Üni Lig ve Şampiyona Tarihleri belli oldu bu arada.Üni Lig A ve B olmak üzere iki grup şeklinde 2 etap ve son olarak ta Play - off olmak üzere toplam 3 etap ...
Muhammet Donatbayan Gönderim Zamanı: 5 Şubat, 2013 Gönderim Zamanı: 5 Şubat, 2013 +1 Üniversitelere daha öncesinden mail olarak yollandı ve bildiğim kadarıya 5-6 spor dalında böyle bir faaliyet oluşturuldu.. Daha sonrasında Katılmak için şu tarihler arası denildi..
smetmusti91 Gönderim Zamanı: 5 Şubat, 2013 Gönderim Zamanı: 5 Şubat, 2013 Biz Bilkent olarak katılıyoruz turnuvaya. 24 takım kayıt yaptırmış ve iki gruba bölmüşler 12 takımdan ilk 4'e giren play-off veya eleme usulü oynayacakmış. Maçlar şubatın sonunda Bursa'da bir etap Mart'ın sonunda Karabük'te bir etap ve Mayıs'ta Ankara'da finaller şeklinde olacakmış. Ayrıca üniversitelerarsı turnuvada bu yıl yapılcakmış. Abi beni Bilkent'e aldırsana ?
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap