Rıdvan Gönderim Zamanı: 26 Ocak, 2013 Gönderim Zamanı: 26 Ocak, 2013 Paylaşım için teşekkürler de, Sonucu yazmamışsın Tahsincim :)
Tahsin1 Gönderim Zamanı: 28 Ocak, 2013 Yazar Gönderim Zamanı: 28 Ocak, 2013 skoru yazmak doru olmadığını düşündüğüm için yazmadım
Rıdvan Gönderim Zamanı: 29 Ocak, 2013 Gönderim Zamanı: 29 Ocak, 2013 sağlam adamı 3.1 gectim Tebrikler, devamını dilerim.
Tahsin1 Gönderim Zamanı: 30 Ocak, 2013 Yazar Gönderim Zamanı: 30 Ocak, 2013 teşekurler ahmetcim mardinde forum buluşmasında görüşürüz inşallah
Aydın-16 Gönderim Zamanı: 10 Şubat, 2013 Gönderim Zamanı: 10 Şubat, 2013 Tahsin kardeşim tebrik ederim ama rakibinin neresi sağlam anlamadım.Her topu dışarı atıyor.Sanki oynamaya isteği yokmuş gibi oynamış.Her ikinizide tebrik ediyorum.
Tahsin1 Gönderim Zamanı: 10 Şubat, 2013 Yazar Gönderim Zamanı: 10 Şubat, 2013 aydın abimiz kaliteli bir oyuncu oldundan isterki her oyuncu kendisi gibi iyi oyuncu olsun ama tuncu tanımadığı için bilmediğinden o şekil yorum atmış ola bilir ama tunç gercekten hastaydı onu yenmek benim için sürpriz olmuş videoda oyun sevyesi düşük görüle bilir ama tunç bana göre gerçekten çok kaliteli herkesi her an yene bilecek güçte videolar hep yanıltır 1
Tunç Gönderim Zamanı: 10 Şubat, 2013 Gönderim Zamanı: 10 Şubat, 2013 Teşekkürler tahsin abi o gün hastaydım doğrudur fakat bunu bahane olarak söylemiyorum tabiki. Bir dahaki turnuvada görüşmek üzere :)
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap