amatör Oluşturma zamanı: 8 Ocak, 2013 Oluşturma zamanı: 8 Ocak, 2013 arkadaslar adı üzerinde ben biraz masa tenisinde amatörümde bana etkili bir sevis sölermisiniz
sedat33 Gönderim Zamanı: 8 Ocak, 2013 Gönderim Zamanı: 8 Ocak, 2013 www.masa-tenisi-okulu.tr.gg adresinden servis ve çeşitlerine bakabilirsiniz...
Tahsin1 Gönderim Zamanı: 10 Ocak, 2013 Gönderim Zamanı: 10 Ocak, 2013 koltuk altı top saklama yöntemiyle
Bahadır BAYBURT Gönderim Zamanı: 30 Ocak, 2013 Gönderim Zamanı: 30 Ocak, 2013 Tahsin1 o turnuvalarda yasak değilmiydi ? Bilmiyorsam kusuruma bakma.
Rıdvan Gönderim Zamanı: 30 Ocak, 2013 Gönderim Zamanı: 30 Ocak, 2013 arkadaslar adı üzerinde ben biraz masa tenisinde amatörümde bana etkili bir sevis sölermisiniz Merhaba etkili servis bol servis antrenmanı ile mümkün olur. Kendine mümkünse bir antrenör yada hoca bul servis çalıştırsın seni değilse etkili servis atan bir oyuncu bul ondan birşeyler kapmaya çalış o da mümkün değilse iş başa düştü servis videoları izle ve bir kova dolusu topla videodakilere benzer servisler atmaya çalış.
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap