kemalbalim Oluşturma zamanı: 5 Ocak, 2013 Oluşturma zamanı: 5 Ocak, 2013 Arkadaşlar bir sıkıntı olmazsa 18-30 ocak arası antrenörlük kursu açılacak gelmek isterseniz benimle irtibata geçebilrsiniz yardımcı olmaya çalışacağım. 0 554 584 85 83 1
myrulezmyway Gönderim Zamanı: 5 Ocak, 2013 Gönderim Zamanı: 5 Ocak, 2013 Bunu bekliyordum ama final haftası :) kursa katılmadan sınava falan girme olasılığımız varmı acaba :))
kemalbalim Gönderim Zamanı: 6 Ocak, 2013 Yazar Gönderim Zamanı: 6 Ocak, 2013 hocam eğer besyo mezunuysan veya herhangi bir branşta antrenörsen zaten teorik derslerden muaf olacaksın fakat dersler hafta içi saat 4ten sonra hafta sonu tüm gün olacak federasyonla son prüzleri halledeceğiz inşallah bu hafta içi
Shanks Gönderim Zamanı: 6 Ocak, 2013 Gönderim Zamanı: 6 Ocak, 2013 kaydı ne zamana kadar yapabiliriz kemal abi ?
kemalbalim Gönderim Zamanı: 7 Ocak, 2013 Yazar Gönderim Zamanı: 7 Ocak, 2013 Arkadaşlar bu hafta içi federasyonun kararını bekleyeceğiz www.tmtf.gov.tr adresinden kurslar ve duyurular bölümünden ilanın yayınlanmasını kontrol edelim. Yayınlanır yayınlanmaz hemen Denizlide açılacak olan 1.kademe antrenörlük kursuna katılmak istiyorum yazan bir dilekçeyi 0312 310 51 32 nolu federayonun fax numarasına faxlayalım. Ardından Garanti Bankası Ankara Anafartalar Caddesi Şubesi nezdinde bulunan 711/629 95 11 nolu federasyonumuzun banka hesabına 300,00-TL 1.Kademe antrenörlük kurs ücretini yatıralım ve kurs günü buluşalım diğer evraklar orada sizlerden alınır. Kolaylıklar 1
umur Gönderim Zamanı: 10 Ocak, 2013 Gönderim Zamanı: 10 Ocak, 2013 her sene böyle olmak zorunda mı ya.final ve büt haftası yine yatar kurs olayı
Shanks Gönderim Zamanı: 11 Ocak, 2013 Gönderim Zamanı: 11 Ocak, 2013 kursa bir kaç gün katılamazsak kalıyor muyuz ?
kemalbalim Gönderim Zamanı: 11 Ocak, 2013 Yazar Gönderim Zamanı: 11 Ocak, 2013 hocam hee bir açılsın kursta ama gelemezsen kalırsın diye düşünüyorum gerçi o kursu verecek öğretim görevlilerinin inisiyatifine kalmış bir durum
kemalbalim Gönderim Zamanı: 12 Ocak, 2013 Yazar Gönderim Zamanı: 12 Ocak, 2013 Arkadaşlar federasyondan üzücü haber geldi bugün önümüzdeki hafta çalıştay olduğu için hiç bir kurs verecek hoca müsait değilmiş onun için haziran veya temmuz ayına ertelendi kursumuz duyurulur
mesutking Gönderim Zamanı: 22 Şubat, 2013 Gönderim Zamanı: 22 Şubat, 2013 Bende denizlideki kursa katılmak istiyorum...size zahmet olmazsa bana önceden haber verirseniz okuldan izin alma işlemlerini tamamlayayayım... okuldaki öğrencilere masa tenisini sevdirmek istiyorum.ancak idarecemiz izin vermiyor antronörlük belgem olmadığı için... manisali_sosyalci@hotmail.com
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap