Ayberk Oluşturma zamanı: 21 Aralık, 2012 Oluşturma zamanı: 21 Aralık, 2012 xiom sigma 2 pro ve euro dan sonra yeni bir lastik daha çıkardı 'XIOM TAU' herkese hayırlı olsun xiom diğer markaların peşinde ve git gide iyi lastikler üretiyolar
Emre İmamoğlu Gönderim Zamanı: 21 Aralık, 2012 Gönderim Zamanı: 21 Aralık, 2012 Xiom'un bana göre (lastik konusunda) Tibhar'dan Donic'ten hiçbir farkı yok. Zaten lastiklerini de kendi üretmiyor, o markalar gibi Almanya'da ESN'ye ürettiriyor. Yeni lastik çıkarıp durmaları da çok iyiye işaret bir durum değil. Butterfly bir Tenergy üretip 5 sene idare edebiliyorsa ve bütün lastikler Tenergy ile mukayese ediliyorsa, her yıl 2-3 lastik çıkaran firmalarda bir eksiklik var demektir. Bu ara nedense Xiom'u seven bazı arkadaşlar yeni lastik çıktı diye bayram kutlaması ayarında mesajlar atıyorlar, bana enteresan geliyor. 3
Ayberk Gönderim Zamanı: 21 Aralık, 2012 Yazar Gönderim Zamanı: 21 Aralık, 2012 tenergy e yakın lastikleri var dayanıklılar güzeller ve fiyatlarıda uygun, sürekli yeni lastik çıkarıp bu konuda kendilerini geliştiriyolardır bence ve piyasada kendilerini gösteriyolar böylece bende ilk zamanlar xiom a karşı ön yargı ile yaklaştım fakat xiomdan 4 farklı lastik kullanınca ve memnun kalınca sevdim xiom u tenergy de kullandım bi ara çok bir fark yok bence ayrıca pahalı da öznel bişey bu tabi tartışılmaz ama benim görüşlerim bunlar her lastik iyidir kullanabilene tabi 2
berkay1965_SS Gönderim Zamanı: 21 Aralık, 2012 Gönderim Zamanı: 21 Aralık, 2012 sigma ıı pro siparişi verdim önümüz hafta tau siparişi vereceğim hislerimi paylaşırım :)
myrulezmyway Gönderim Zamanı: 21 Aralık, 2012 Gönderim Zamanı: 21 Aralık, 2012 Xiom masatenisi marketinde kendine yer buldu ve ilerde en iyi birkaç marka arasında çok rahat gösterebileceğiz
berkay1965_SS Gönderim Zamanı: 22 Aralık, 2012 Gönderim Zamanı: 22 Aralık, 2012 tau galiba sigma dan ve omegadan daha yavaş olacakmış şimdi almasam mı ne :)
Ayberk Gönderim Zamanı: 22 Aralık, 2012 Yazar Gönderim Zamanı: 22 Aralık, 2012 sigma ıı pro siparişi verdim önümüz hafta tau siparişi vereceğim hislerimi paylaşırım :) mutlaka yazın alacağım lastiklerden biri çünkü sigma ıı pro
Ertunga Gönderim Zamanı: 22 Aralık, 2012 Gönderim Zamanı: 22 Aralık, 2012 bende emre abi'ye katılıyorum. Tek lastikle kaç senedir idare ediyor bile değil hala en iyi lastiklerden tenergy.
aaozkan Gönderim Zamanı: 22 Aralık, 2012 Gönderim Zamanı: 22 Aralık, 2012 tenergy babamın fabrikasının lastiği değil ama 3 ay kullanılmışı bile bazı markaların sıfır lastiğinden daha çok spin üretiyor muadili yok bence kim nederse desin
berkay1965_SS Gönderim Zamanı: 15 Ocak, 2013 Gönderim Zamanı: 15 Ocak, 2013 lastiği sonunda deneyebildim ve beni tatmin etti. gerçekten hızlı bir lastik. süngerinin sertlik düzeyi yumaşaklık bakımından hisli ama sertliğide bloklara yardımcı olacak düzeyde ayrıca lastik şutlarda çok hoş bir ses çıkartıyor. sigma 1 kullanmadım ama omega 4 prodan daha hızlı geldiğini söyleyebilirim. alan pişman olmaz hatta memnun kalır öyle diyeyim.
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap