timoboll Oluşturma zamanı: 19 Aralık, 2012 Oluşturma zamanı: 19 Aralık, 2012 Butterfly Matsushita Power Defence (Defans Tahtası)`nın üzerine Tenergy 64 FX alsak kesiklerde veya yavaş oynanmak istenen oyunlarda sorun yaşanır mı ? Aynı soruyu atak tahtası içinde ?
AhmetSozmen Gönderim Zamanı: 19 Aralık, 2012 Gönderim Zamanı: 19 Aralık, 2012 Bu tamamen el kontrolü ve alışmakla ilgilidir. Ben eskiden defans tahtası üstünde 1,5 mm tackiness chop ile rakibin çektiği spinleri keserek kontrol edemezdim. Antreman yaparak şimdi gördüğüm herhangi bir raketle arka arkaya 7-8 kez kesebiliyorum. Bu raket schlager karbon üstünde Tenergy 05 bile olabiliyor. 1
aaozkan Gönderim Zamanı: 19 Aralık, 2012 Gönderim Zamanı: 19 Aralık, 2012 tenergy 05 kullanan biri olarak; çok spinli bir lastik olarak tabiiki backspin de yapabilirsin ama ahmet bey katılarak söylüyorum çok antreman ve doğru hareket yapman lazım her şeyin başı doğru hareket ve tekrar olacaktır
timoboll Gönderim Zamanı: 19 Aralık, 2012 Yazar Gönderim Zamanı: 19 Aralık, 2012 Bilgilendirdiğiniz ve ilgilendiğiniz için teşekkür ederim.
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap