Ercan54 Oluşturma zamanı: 18 Aralık, 2012 Oluşturma zamanı: 18 Aralık, 2012 Merhabalar Arakdaşlar Aranıza Yeni Katıldım . Çok Güzel Bir Ortam Olduğunu Görebiliyorum. Sizden RicamGergely 5000 Tamca Tahta + Calibra LT Sound Lastik ve Kreanga powerspin off .Tahta + Calibra LT Sound Lastik Kombinasyonları için Öneri Ve Görüşleriniz Nedir . Birleştiklerinde :) nasıl Bir Özellikte Raket olur Bilgilendirirseniz sevinirim . Teşekkürler şimdiden
Ercan54 Gönderim Zamanı: 21 Aralık, 2012 Yazar Gönderim Zamanı: 21 Aralık, 2012 Yokmu cvp yazabilecek böylesi bilgili bir sitede bu kadar uzun cvp verilmesi üzücü...
Remzi Sarioglu Gönderim Zamanı: 22 Aralık, 2012 Gönderim Zamanı: 22 Aralık, 2012 Allraund ve defans oyuncuları için son derece kötü bir konbinasyon olur. 1
enerji05 Gönderim Zamanı: 22 Aralık, 2012 Gönderim Zamanı: 22 Aralık, 2012 Gergely tahta ile yumuşak calibra lt sound lastikler gayet iyi olur ama iyi düzeyde oyuncuların elinde çok iyi iken düşük düzeyde oyuncuların elinde aksine zararlı olabilir (raket hızını kontrol sorunu). 1
Ercan54 Gönderim Zamanı: 22 Aralık, 2012 Yazar Gönderim Zamanı: 22 Aralık, 2012 Cevaplarınızı esirgemediginiz için teşekkürler . Kreanga tahta ile kombinasyonu nasıl değerlendirirsiniz
Ertunga Gönderim Zamanı: 22 Aralık, 2012 Gönderim Zamanı: 22 Aralık, 2012 bence hepsi sana fazla gelir.daha yavaş lastikler dene. 1
Saadettin Gönderim Zamanı: 24 Aralık, 2012 Gönderim Zamanı: 24 Aralık, 2012 ALL+ OFF- tarzı bir tahta ile 1.8mm geçmeyecek lastikler iyi olur. Yeni üye olduğunu söylediğine göre amatör bir oyuncu olduğunu düşünüyorum. Antrenör eşliğinde yada bir takıma bağlı olarak düzenli antrenman yapmıyorsan yazdığın kombinasyonlar çok hızlı gelecektir senin seviyen için. Senin öncelikle hızını kontrol edeceğin bir ekipmana ihtiyacın var. Yeni başlayanlar için sitemizde çok detaylı yazılar mevcut. İncelersen sende bazı kararlarını gözden geçirirsin.. 1
Recommended Posts