gökhanbayraktar Oluşturma zamanı: 12 Aralık, 2012 Oluşturma zamanı: 12 Aralık, 2012 iyi günler arkadaşlar, bu sene erzurumun bir ilçesine öğretmen olarak atandım. okulda iki adet masa var. çok iyi olmasalar da iş görecek durumdalar. fileler kötüydü ve masatenisi.com üzerinden nihat beyin de katkısıyla kendim hallettim. okulda masa tenisi takımını çalıştıracağım fakat raket konusunda sıkıntılarım var. eğer elinde kullanmadığı tahtası ve lastiği olan arkadaşlarım varsa, öğrencilerime yollama imkanınız olursa çok sevinirim. telefon numaram : 0532 549 87 47
gökhanbayraktar Gönderim Zamanı: 12 Aralık, 2012 Yazar Gönderim Zamanı: 12 Aralık, 2012 horasan ilçesi
Saadettin Gönderim Zamanı: 13 Aralık, 2012 Gönderim Zamanı: 13 Aralık, 2012 Bende kalanlara bir bakayım. Uygun olanlar varsa yollarım. 1
gökhanbayraktar Gönderim Zamanı: 13 Aralık, 2012 Yazar Gönderim Zamanı: 13 Aralık, 2012 Eyvallah saadettin abi
Saadettin Gönderim Zamanı: 13 Aralık, 2012 Gönderim Zamanı: 13 Aralık, 2012 Elimdeki birçok malzemeyi bir şekilde dağıttığım için sağdan soldan bakacağım. Kısmet.. 1
bellek Gönderim Zamanı: 13 Aralık, 2012 Gönderim Zamanı: 13 Aralık, 2012 Sevgili Hocam Allah kolaylık versin..TV de izlediğimiz kadarıyla ülkemizin doğu kesimi karlar altında.. T.T malzemesi ihtiyacından çok, durumun şartları altında odun ve kömüre ihtiyac daha fazla gibi duruyor.. İstediğiniz gibi bir yaşam sürmeniz dileklerimle... Şansınız açık olsun... 1
gökhanbayraktar Gönderim Zamanı: 13 Aralık, 2012 Yazar Gönderim Zamanı: 13 Aralık, 2012 Saadettin abi olmazsa da canin sagolsun senin iyi niyetini biliyorum
gökhanbayraktar Gönderim Zamanı: 13 Aralık, 2012 Yazar Gönderim Zamanı: 13 Aralık, 2012 Bellek nickli arkadasim okullarin genelinde isinma sorunu pek yok. Iyi dileklerin icin tesekkurler
gökhanbayraktar Gönderim Zamanı: 17 Aralık, 2012 Yazar Gönderim Zamanı: 17 Aralık, 2012 Sevgili ktm özelden de yazdım ama buradan da yazma ihtiyacı duydum. Sana hızlı bir şekilde cevap vermek istedim o yüzden kısa bir teşekkür mesajı yazayım dedim. Seninle eskiye dayanan sohbetimiz var. İyi dileklerin için gerçekten teşekkür ederim. Yanlış anladıysan beni kusuruma bakma. 1
gökhanbayraktar Gönderim Zamanı: 17 Aralık, 2012 Yazar Gönderim Zamanı: 17 Aralık, 2012 turuşhan abime teşekkür ederim. sizin gibi dostlarım olduğu için çok şanslıyım
bellek Gönderim Zamanı: 17 Aralık, 2012 Gönderim Zamanı: 17 Aralık, 2012 Sevgili ktm özelden de yazdım ama buradan da yazma ihtiyacı duydum. Sana hızlı bir şekilde cevap vermek istedim o yüzden kısa bir teşekkür mesajı yazayım dedim. Seninle eskiye dayanan sohbetimiz var. İyi dileklerin için gerçekten teşekkür ederim. Yanlış anladıysan beni kusuruma bakma. Estağfurullah sevgili Hocam..Gönüller bir olsun..
Berker Gönderim Zamanı: 5 Ocak, 2013 Gönderim Zamanı: 5 Ocak, 2013 Allah yardım etsin hocam başarılar :)
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap