bellek Gönderim Zamanı: 3 Aralık, 2012 Gönderim Zamanı: 3 Aralık, 2012 Ahmet'te ki hırsa bakın..Gencay'a maçı verince tahtayı kırdı... Gencay bu zamanlar performans olarak iyi görüntü veriyor..
Bilal OLGUN Gönderim Zamanı: 4 Aralık, 2012 Gönderim Zamanı: 4 Aralık, 2012 Onur paylaşım için teşekkürle
enerji05 Gönderim Zamanı: 4 Aralık, 2012 Gönderim Zamanı: 4 Aralık, 2012 Video çekimlerini yapanların, internete yükleyenlerin, paylaşım yapan arkadaşımızın emeğine teşekkürler. Kazanınca tişörtünü yırtanları gördük ama kaybedince raketini dizine vurup ikiye kıranı ilk defa görüyorum:) Ekipman bedava olunca böyle oluyor demek ki:))
onurzaim Gönderim Zamanı: 4 Aralık, 2012 Yazar Gönderim Zamanı: 4 Aralık, 2012 Birsey değil arkadaşlar. Fırsatım oldu ve önemli olan bu maça girebilmek benim için önemliydi.
onurzaim Gönderim Zamanı: 6 Aralık, 2012 Yazar Gönderim Zamanı: 6 Aralık, 2012 Afiye Olsun Abi Onur' um ellerine sağlık...
AhmetSozmen Gönderim Zamanı: 7 Aralık, 2012 Gönderim Zamanı: 7 Aralık, 2012 Çin milli takımında biri yapsın bakalım napıyorlar onu. 1
Rıdvan Gönderim Zamanı: 7 Aralık, 2012 Gönderim Zamanı: 7 Aralık, 2012 Dikkat! yerdeki yapraklar toplanacak!... Toplamaya Başla!! EVEEET! BRAVOOOO!.. Her yapraktan sonra bir choo :)
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap