Tufan Yalcin Oluşturma zamanı: 3 Aralık, 2012 Oluşturma zamanı: 3 Aralık, 2012 Arkadaşlar oldukça önemli bir konuyu sizinle paylaşmak istiyorum;Ankara'da masa tenisi çalışmalarımız her gün 30'a yakın çocukla en az 4 saat yaptığımız antrenmanlarla devam ediyor. Bu çalışmalarımızın büyük çoğunluğu alt yapıda yetiştirdiğimiz çocuklardan oluşuyor. Spor salonumuzda çalıştırdığım okullardaki minik çocukların maddi durumları çok kısıtlı. Çoğu inanın çalışmalara spor ayakkabısız gelmek zoru nda kalıyor. Buda kendilerine hem yaptıkları spor hemde sağlıkları açısından yarardan çok zarar verebiliyor.1998-2004 arası doğumlu olan bu çocuklara, kendi çocuklarınızın yada akrabalarınızın kullanmadığı, küçülmüş olan spor malzemelerini bana göndererek (ayakkabı, eşofman, tişört vs...) büyük bir iyilik yapmış olacak ve onları çok sevindireceksiniz. Masa tenisi ile ilgili olan arkadaşlarıma çıkma lastik ve tahta ihtiyacımızı belirtmeme sanırım gerek yok :)Şimdiden yapacağınız yardımlar ve paylaşımlarınız için hepinize çok teşekkür ediyorum.Tufan YalçınMasa Tenisi Ankara İl AntrenörüAdres: Ayaş Cad. No:1 Sincan- Ankara Sincan Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe MüdürlüğüTel: 0312 271 83 92Gsm: 0536 938 53 26 1
ongun Gönderim Zamanı: 4 Aralık, 2012 Gönderim Zamanı: 4 Aralık, 2012 Tufan abi merhaba. Şunları yarın gönderiyorum: Donic Acuda S2 2mm siyah Tenergy 25 1,9mm siyah Tenergy 05fx 2.1mm kırmızı Yinhe Sun 2.2mm kırmızı Yinhe Mars 2 2.2mm siyah Yinhe Venüs 2 2.2mm kırmızı DHS Memo 2.2mm kırmızı Stiga Allround NCT Tahta düz sap 15-20 antrenman topu Küçük şişede az miktar yapıştırıcı 1 adet Raket çantası Hepsini yazdım ki görmemişliğim çıksın meydane. 5
EREN Gönderim Zamanı: 4 Aralık, 2012 Gönderim Zamanı: 4 Aralık, 2012 Tufan Bey çalısma videonuzu bu konuya koyar mısınız ? İzlemek istiyorum da... 1
LongChop Gönderim Zamanı: 4 Aralık, 2012 Gönderim Zamanı: 4 Aralık, 2012 Bizim okulada Tufan Yalcin gibi birisi şart. Masa tenisine gönül veren hiç hocamız olmadi. Gelenler beden eğitimi öğretmeni bizde onları yeniyoruz. Sizi tebrik ediyorum Tufan hocam. 2
Rıdvan Gönderim Zamanı: 5 Aralık, 2012 Gönderim Zamanı: 5 Aralık, 2012 Tufan abi merhaba. Şunları yarın gönderiyorum: Donic Acuda S2 2mm siyah Tenergy 25 1,9mm siyah Tenergy 05fx 2.1mm kırmızı Yinhe Sun 2.2mm kırmızı Yinhe Mars 2 2.2mm siyah Yinhe Venüs 2 2.2mm kırmızı DHS Memo 2.2mm kırmızı Stiga Allround NCT Tahta düz sap 15-20 antrenman topu Küçük şişede az miktar yapıştırıcı 1 adet Raket çantası Hepsini yazdım ki görmemişliğim çıksın meydane. Tebrik ediyorum. darısı başımıza :) 1
Tufan Yalcin Gönderim Zamanı: 6 Aralık, 2012 Yazar Gönderim Zamanı: 6 Aralık, 2012 Arkadaşlar hepinize ilginiz için çok teşekkür ediyorum. Malzemeleriniz gelince çocuklarla fotomuzu buraya teşekkür amaçlı koyacağım. Bu yardımlarla onları çok sevindireceksiniz. İyiki varsınız :) 1
Tufan Yalcin Gönderim Zamanı: 6 Aralık, 2012 Yazar Gönderim Zamanı: 6 Aralık, 2012 Çocuklarla çalışma videolarımızı da malzemeler geldikten sonra çekp sizlerede göstermek istiyorum Eren :)
aslan33 Gönderim Zamanı: 6 Aralık, 2012 Gönderim Zamanı: 6 Aralık, 2012 Valla kıskanmadım dersem yalan olur. Ben de benzer konuyla ilgili bir destek sayfası açtım ama henüz dönen olmadı. Destek olan tüm arkadaşları tebrik ediyor ve ben de "darısı başımıza" diyorum. Umarım imkanı olanlar özellikle raket-tahta-lastik (yeter ki kullanılacak durumda olsun - özellikleri önemli değil) ihtiyacımıza yanıt verirler. Meslek lisesinde bu tür etkinlikleri başlatmak ta sürdürmek te zor oluyor. Öğrencileri zar zor getiriyoruz; bir de raket top parası işin içine girince kaçıyorlar. Bu arada ben Bilişim Tekn. Öğretmeniyim ama masa tenisini okulumda ve bu bölgede yaygınlaştırmak için uğraş veriyorum. Tufan hocaya da başarılar diliyorum. 1
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap