ufukiyate Oluşturma zamanı: 2 Aralık, 2012 Oluşturma zamanı: 2 Aralık, 2012 xiom zetro quad tahtasını deneyen, yorum yapabilecek birileri var mı? sert lastiklerle uyumlu oluyor mu?
berkay1965_SS Gönderim Zamanı: 6 Aralık, 2012 Gönderim Zamanı: 6 Aralık, 2012 zetro quad ciddi derecede hızlı bir tahta eğer o hız bana sorun olur demiyorsan dhs tg7 al de bomba gibi bir tahta ben şuan onu kullanıyorum.
berkay1965_SS Gönderim Zamanı: 6 Aralık, 2012 Gönderim Zamanı: 6 Aralık, 2012 ama şunu da belirteyim imzanızdaki tahtaya göre bunlar çok hızlı yani bir anda o aradaki farkı tolare edebilir misiniz bilmem.
berkay1965_SS Gönderim Zamanı: 6 Aralık, 2012 Gönderim Zamanı: 6 Aralık, 2012 o zaman dhs senin için daha iyi olur çünkü genel itibari ile dhs ve çoğu çin tahtası her türlü lastikle uyumludur benim şuan ki lastiklerim sert çin lastikleri ve bomba gibi. ama şunu yine belirteyim ciddi manada hızlı bir tahta andro karbonla falan karşılaştırırmak çok yanlış olur. Şuan bende üstünde çift taraflı 3-4 aylık hurricane 3 national version var. Ve bloklar spinler mükemmel eğer hızı tolere edebiliyorsan lastik olarak bu lastiklerde iyi gider üstüne.Bir iki haftaya sigma pro 2 ve bluefire m1 ile deniyeceğim eğer o zamana kadar almamış olursan sana avrupa lastikleri ile nasıl bir kombo yaptığını da aktarırım.
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap