onurzaim Oluşturma zamanı: 15 Kasım, 2012 Oluşturma zamanı: 15 Kasım, 2012 Maç İstanbul Cebeci Spor Kompleksinde saat 16:00 Habeler: Turkiye Yasaka IBB Spor Tek Rumeli TV röportaj için gelecek. Gitmek için adres Onu bunu anlamam ben halikopterle gitmeyecem diyenlere tabanvay tarif: Metrobüs'te Edirnekapı durağında ininiz. Tramvaya geçip Habipler istikametinde yolunuza devam ediniz. Sultançiftliği durağında inip yolun sağ (geldiğiniz istikatin ilerisine doğu bakarsanız) tarafına geçiniz büyük camiden ileri doğru yürüyünüz Halk ekmek fabrikası veya spor salonu diye sorun uzun bir yol tarif edeceklerdir. İyi seyirler. 2
rozmen22 Gönderim Zamanı: 16 Kasım, 2012 Gönderim Zamanı: 16 Kasım, 2012 Onu bunu anlamam ben halikopterle gidecem anam... 2
Bilal OLGUN Gönderim Zamanı: 16 Kasım, 2012 Gönderim Zamanı: 16 Kasım, 2012 Maç sonucundan haberdar olan varmıdır?
Bora Gönderim Zamanı: 16 Kasım, 2012 Gönderim Zamanı: 16 Kasım, 2012 3-2 ibb kazandı ve 4. tura yükseldi.
onurzaim Gönderim Zamanı: 17 Kasım, 2012 Yazar Gönderim Zamanı: 17 Kasım, 2012 Onu bunu anlamam ben halikopterle gidecem anam...
onurzaim Gönderim Zamanı: 17 Kasım, 2012 Yazar Gönderim Zamanı: 17 Kasım, 2012 Detaylı sonuçları alabilirsem yazarım. ETTU'nun sitesinde de bulmak mükün olabilir. Ahmet Li iki çekmiş, Bora Wang bir maç almış. Ahmet Son maçta 6-1 gerideyken 7-5 yapmış ordan maçı götürmüş diye söylediler.
bellek Gönderim Zamanı: 20 Kasım, 2012 Gönderim Zamanı: 20 Kasım, 2012 Onu bunu anlamam ben halikopterle gidecem anam... Ne trafik vardı..Bir saat maçı seyrettik üç saat yolu.... Ankaranın Cebecisinemi gitseydik ...yakınlık bakımından..
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap