swan Oluşturma zamanı: 14 Kasım, 2012 Oluşturma zamanı: 14 Kasım, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=E_ouzvh73sY bravo waldner! bravo persson! 9
Bilal OLGUN Gönderim Zamanı: 15 Kasım, 2012 Gönderim Zamanı: 15 Kasım, 2012 Başlığa bakarak Alesandro ambrossia ping pong oynuyor sandım:D 1
Mrtİzmir Gönderim Zamanı: 15 Kasım, 2012 Gönderim Zamanı: 15 Kasım, 2012 İki üstad rezital yapmışlar...Sanırım İsveç ulusal şampiyonası çeyrek final maçı dikkatimi çekti maçta 3 tane sayı hakemi vardı bu normal bir şey midir acaba hiç görmemiştim daha önce?Ayrıca bana çok mantıklı gibi gelmedi o seviyede bilmem ama genelde her sayı sonunda göz ucuylada olsa oyuncular tabelaya bakma ihtiyacı hisseder psikolojik olarak hangisine bakacak adamın kafası karışır ya....
Psychospin Gönderim Zamanı: 15 Kasım, 2012 Gönderim Zamanı: 15 Kasım, 2012 bu adamlarda beni şaşırtan inanılmaz özllikler var. ilk olarak iskandinav insanın genel özelliklerinin tersine son derece sıcak, alçakgönüllü görünümdeler. bunca yıla ve tecrübeye rağmen birbirlerini ve kendilerini ti ye alabiliyorlar. çinlililerin donuk künt yüzlerini görmekten insan sıkılyıor. Murat cığım teşekkürler bir de Persson bu sene çin liginde oynuyor galiba
Emre Adıgüzel Gönderim Zamanı: 16 Kasım, 2012 Gönderim Zamanı: 16 Kasım, 2012 helal valla Persson a bu yaşında adam neler yapıyo bi de çin ligi vay be
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap