ongun Oluşturma zamanı: 11 Kasım, 2012 Oluşturma zamanı: 11 Kasım, 2012 Değerli arkadaşlar, kıymetli misafirler, Çalışmakta olduğum firma; dış ticaret, ithalat, satın alma konularında bilgili, ingilizce'ye hakim bir eleman aramaktadır. Masa tenisini iyi oynuyor olmak aranan bir vasıftır. İlgilenenler aşağıdaki adrese CV'lerini gönderebilirler. cenk@kavak.com.tr 5
haruncoskun Gönderim Zamanı: 12 Kasım, 2012 Gönderim Zamanı: 12 Kasım, 2012 tatmin edici bir maaşı varsa şayet, işi-gücü bırakıp yamacına geleyim Ongun Abi (o: 2
ongun Gönderim Zamanı: 13 Kasım, 2012 Yazar Gönderim Zamanı: 13 Kasım, 2012 Ben tatmin edici maaşı olan biriyle rastlaşamadım daha Harun. Var mıdır acaba? 1
swan Gönderim Zamanı: 13 Kasım, 2012 Gönderim Zamanı: 13 Kasım, 2012 ingilizcem iyi bikaç ay öncesine kadar çevirmenlik yapıyordum kamu ekonomisi okumuştum açıköğretimde birkaç yıl sonra da bırakıp gazeteciliğe geçtim. lisans gazetecilikten yani. masatenisim hallice, saçlar da belime kadar bu işin oluru var mı sence ongun bey not: imkan verilirse masa tenisimin gelişeceğine inanıyorum dövlet biraz yardım etsin 3
Rıdvan Gönderim Zamanı: 13 Kasım, 2012 Gönderim Zamanı: 13 Kasım, 2012 Değerli arkadaşlar, kıymetli misafirler, Çalışmakta olduğum firma; dış ticaret, ithalat, satın alma konularında bilgili, ingilizce'ye hakim bir eleman aramaktadır. Masa tenisini iyi oynuyor olmak aranan bir vasıftır. İlgilenenler aşağıdaki adrese CV'lerini gönderebilirler. cenk@kavak.com.tr Onguncum işletme mezunuyum türkçem zayıf, ingilizcem daha zayıf, Masatenisim daha da zayıf. :) Eğer datmünkar bir ücret verilirse ve şirket pendiğe taşınırsa neden olmasın??? :))) 3
Hakan KIRIK Gönderim Zamanı: 13 Kasım, 2012 Gönderim Zamanı: 13 Kasım, 2012 Konu kapanmıştır.... Rıdvan bey işe alınmıştır ! 4
ongun Gönderim Zamanı: 13 Kasım, 2012 Yazar Gönderim Zamanı: 13 Kasım, 2012 ingilizcem iyi bikaç ay öncesine kadar çevirmenlik yapıyordum kamu ekonomisi okumuştum açıköğretimde birkaç yıl sonra da bırakıp gazeteciliğe geçtim. lisans gazetecilikten yani. masatenisim hallice, saçlar da belime kadar bu işin oluru var mı sence ongun bey not: imkan verilirse masa tenisimin gelişeceğine inanıyorum dövlet biraz yardım etsin
swan Gönderim Zamanı: 13 Kasım, 2012 Gönderim Zamanı: 13 Kasım, 2012 kesin torpil var rıdvan beyi aldılar 2
Bora Gönderim Zamanı: 13 Kasım, 2012 Gönderim Zamanı: 13 Kasım, 2012 kesin torpil var rıdvan beyi aldılar orası kesin ya, yoksa benim ne işim var 2
Rıdvan Gönderim Zamanı: 13 Kasım, 2012 Gönderim Zamanı: 13 Kasım, 2012 Yok oyle bisiy ne torpili yaw.hakkimla kazandim isi ben. :) (sevgili Ongun yillar once kayboldu sandigim dayimin ogluymus megerse:) ) 2
haruncoskun Gönderim Zamanı: 13 Kasım, 2012 Gönderim Zamanı: 13 Kasım, 2012 Yok oyle bisiy ne torpili yaw.hakkimla kazandim isi ben. :) (sevgili Ongun yillar once kayboldu sandigim dayimin ogluymus megerse:) ) ehehe bu süperdi ;) 2
bellek Gönderim Zamanı: 13 Kasım, 2012 Gönderim Zamanı: 13 Kasım, 2012 Neden çalışacakmışım ki...Kim çalışırsa çalışsın....Ben büyüyünce emekli olucam...Reklamlarda öyle diyorlar. Baştan söyliyem çalışırsam Hürrem hatunuda yanumda isterum. İşime konsantre olma babından.. Yanında da kaymaklı ekmek kadayıfı istesem çok olur mu..Sağdan soldan Estarabim...
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap