Mustafa Altunok Oluşturma zamanı: 9 Kasım, 2012 Oluşturma zamanı: 9 Kasım, 2012 Masatenisi federasyonundan bir ilk 10-11 Kasım İzmir de yapılacak olan Süper lig 3.etap maçları Federasyonun TV sinden canlı olarak yayınlanacakmış. masatenisi camiasına hayırlı olsun. tebrikler masa tenisi federasyonuna 2
GokhanEgemen Gönderim Zamanı: 9 Kasım, 2012 Gönderim Zamanı: 9 Kasım, 2012 Ben yarın salondayim.gelen var mı bizden?
kartal Gönderim Zamanı: 9 Kasım, 2012 Gönderim Zamanı: 9 Kasım, 2012 Masatenisi federasyonundan bir ilk 10-11 Kasım İzmir de yapılacak olan Süper lig 3.etap maçları Federasyonun TV sinden canlı olarak yayınlanacakmış. masatenisi camiasına hayırlı olsun. tebrikler masa tenisi federasyonuna Federasyonun TV si derken detay alabilirmiyim.
Bilal OLGUN Gönderim Zamanı: 9 Kasım, 2012 Gönderim Zamanı: 9 Kasım, 2012 Masatenisi federasyonundan bir ilk 10-11 Kasım İzmir de yapılacak olan Süper lig 3.etap maçları Federasyonun TV sinden canlı olarak yayınlanacakmış. masatenisi camiasına hayırlı olsun. tebrikler masa tenisi federasyonuna Çok güzel bir haber ama federasyonun kanalı mı varmış?
Bilal OLGUN Gönderim Zamanı: 10 Kasım, 2012 Gönderim Zamanı: 10 Kasım, 2012 Maçları izleyebilen varmı? Sonuçları pek merak ettim. Ben akşam son maçlara yetişebildim ama çekim kalitesi çok düşüktü.
Tahsin1 Gönderim Zamanı: 10 Kasım, 2012 Gönderim Zamanı: 10 Kasım, 2012 ilk defa bende öle tv varmı bilmiyorum bi bakayımda geleyim
Mert7000 Gönderim Zamanı: 11 Kasım, 2012 Gönderim Zamanı: 11 Kasım, 2012 Ben bir kısım izledim. Maalesef fiyaskoydu. Düşünce güzel, ancak uygulamaya geçirmede biraz zorlanmışlar sanırım. Hem çekim kalitesi kötüydü, top zar zor görünüyordu. Hem de tek kamera ile genel bir çekim yapıldı, özellikle 1 numaralı masa odaklı 1-2-3 numaralı masalar. Şahsen tanıdığım olmadığı için şikayetçi olacak bir şeyim de yok ama insanların tanıdıkları oynarken, onların maçları yerine başka maçları seyretmek pek hoş değildir diye tahmin ediyorum.
umur Gönderim Zamanı: 13 Kasım, 2012 Gönderim Zamanı: 13 Kasım, 2012 daha iyi olabilirdi ama buda bir gelişme mutlaka federasyon da farkındadır bunun yavaş yavaş ilerleme olur diye düşünüyorum.
Mustafa Altunok Gönderim Zamanı: 1 Aralık, 2012 Yazar Gönderim Zamanı: 1 Aralık, 2012 Şu anda süper lig maçları canlı yayınlanıyor. Kalitede düzelmiş toplar rahatlıkla takip edilebiliniyor. Fenerbahçe - Kağıtspor bayan takım maçları . güzel maçlar oluyor.
Mustafa Altunok Gönderim Zamanı: 1 Aralık, 2012 Yazar Gönderim Zamanı: 1 Aralık, 2012 beşiktaş-ibb erkek takım maçları başlamak üzere.
Shanks Gönderim Zamanı: 1 Aralık, 2012 Gönderim Zamanı: 1 Aralık, 2012 arkada da furkanın maçı görünüyor. diğer takımların maçlarını da kaydedip yayınlasalar güzel olurdu.
bellek Gönderim Zamanı: 1 Aralık, 2012 Gönderim Zamanı: 1 Aralık, 2012 İBB ile Beşiktaşın maçı vardı..sonucu ne oldu..?
bellek Gönderim Zamanı: 1 Aralık, 2012 Gönderim Zamanı: 1 Aralık, 2012 4-0 ibb'in aldığına kuşku yok. Nerden buldun bu skoru...Tahmin mi ettin?
Bora Gönderim Zamanı: 1 Aralık, 2012 Gönderim Zamanı: 1 Aralık, 2012 kadroları bilen biri olarak kolayca tahmin edebiliyorum. ibb : wang bo, li liang fu, gençay menge beşiktaş : safa avcı, halil hacı, hüseyin gazi yılmaz
bellek Gönderim Zamanı: 1 Aralık, 2012 Gönderim Zamanı: 1 Aralık, 2012 kadroları bilen biri olarak kolayca tahmin edebiliyorum. ibb : wang bo, li liang fu, gençay menge beşiktaş : safa avcı, halil hacı, hüseyin gazi yılmaz Bora ile Safa nın maçınu Fed.Tv den seyretti..Bora bıyık farkıyla aldı maçı.. 11-8 12-10 11-09 Safa 2 sette 10-8 den seti vermeseydi..İşin rengi değişebilir gibi duruyordu.. Bora maçı keyifli keyifli alamadı...
Shanks Gönderim Zamanı: 2 Aralık, 2012 Gönderim Zamanı: 2 Aralık, 2012 lig kadrolarının yazdığı sitenin ismini bilen var mı? bi ara bulmuştum, şimdi aklıma gelmedi.
Mustafa Altunok Gönderim Zamanı: 2 Aralık, 2012 Yazar Gönderim Zamanı: 2 Aralık, 2012 ibb-fenerbahçe maçı başlıyor. görüntü fena değil özellikle sağdaki kameradan çekim olunca, ancak ses çok kötü rahatsız edici bir ses. inşaallah onu da düzeltirler. yalnız biraz önce rus antrenör çinli kıza rusça birşeyler söylüyordu gibi, çinli kızlar türkçeden önce rusça mı öğrendiler. merak???
Ertunga Gönderim Zamanı: 2 Aralık, 2012 Gönderim Zamanı: 2 Aralık, 2012 bence görüntü süper maçlar zevkli
maze42 Gönderim Zamanı: 2 Aralık, 2012 Gönderim Zamanı: 2 Aralık, 2012 Bora Vang'ın, Fenerbahçeli Gologanov karşısında maçı almasına karşın panoları tekmelemesi normaldir veya değildir diyenler:)_?
ismailatik Gönderim Zamanı: 2 Aralık, 2012 Gönderim Zamanı: 2 Aralık, 2012 lig kadrolarının yazdığı sitenin ismini bilen var mı? bi ara bulmuştum, şimdi aklıma gelmedi. http://mtsitesi.com adresinde süperlig takımalrının ve oyuncularının detaylı bilgilerine ulaşılabişlir. Hatta her oyuncu kimlerle oynamış. kaç maç yapmöış kaçını almış falan detaylı istatistikler var. Hatta meraklısına tam linki vereyim. http://mtsitesi.com/digerhaber/haberlig.asp?ANABOLUM=9&ALTBOLUM=&ALTBOLUM1=&ALTBOLUM2=&BAB=&BB=3 5
Emre Adıgüzel Gönderim Zamanı: 2 Aralık, 2012 Gönderim Zamanı: 2 Aralık, 2012 http://mtsitesi.com adresinde süperlig takımalrının ve oyuncularının detaylı bilgilerine ulaşılabişlir. Hatta her oyuncu kimlerle oynamış. kaç maç yapmöış kaçını almış falan detaylı istatistikler var. Hatta meraklısına tam linki vereyim. http://mtsitesi.com/digerhaber/haberlig.asp?ANABOLUM=9&ALTBOLUM=&ALTBOLUM1=&ALTBOLUM2=&BAB=&BB=3 bu site ve içerigi cok iyi, paylaşım için tesekkürler...
Shanks Gönderim Zamanı: 2 Aralık, 2012 Gönderim Zamanı: 2 Aralık, 2012 http://mtsitesi.com adresinde süperlig takımalrının ve oyuncularının detaylı bilgilerine ulaşılabişlir. Hatta her oyuncu kimlerle oynamış. kaç maç yapmöış kaçını almış falan detaylı istatistikler var. Hatta meraklısına tam linki vereyim. http://mtsitesi.com/digerhaber/haberlig.asp?ANABOLUM=9&ALTBOLUM=&ALTBOLUM1=&ALTBOLUM2=&BAB=&BB=3 aynen teşekkürler. bir de tmtf maçları arşivlese (çok sey istedik ama ileride o da olur inşallah)
Bora Gönderim Zamanı: 5 Aralık, 2012 Gönderim Zamanı: 5 Aralık, 2012 bu haftasonu mamak spor salonunda oynanacak 1. lig maçları da tmtf nin sitesinden canlı olarak yayınlanacakmış. 1
Mustafa Altunok Gönderim Zamanı: 6 Aralık, 2012 Yazar Gönderim Zamanı: 6 Aralık, 2012 bu haftasonu mamak spor salonunda oynanacak 1. lig maçları da tmtf nin sitesinden canlı olarak yayınlanacakmış. Bora orada olacaksan ses düzenini söylersin. dışarıdaki sesler çok fazla yansıyor. alkış sesleri tencere tava sesleri gibi çıkıyor.
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap