mhcvx90av Oluşturma zamanı: 8 Kasım, 2012 Oluşturma zamanı: 8 Kasım, 2012 Arkadaşlar imzamda gördüğünüz kombide backhandim için Sinus Sound lastiği kullanıyorum. Hafif, spini fena değil ama aynı zamanda hızlı da bir lastik. Ben sizlerden, Sinus Sound'un yerine en az forhand tarafında kullandığım MarkV lastik kadar top tutabilen, çok hızlı olmasından ziyade güçlü, çeken bir lastik (ağırlıklı olarak bilekten ziyade kol gücüyle oynayabileceğim) tavsiyesi bekliyorum. Ne önerirsiniz?
turushanovgu Gönderim Zamanı: 8 Kasım, 2012 Gönderim Zamanı: 8 Kasım, 2012 f3 bigslam uygundur hocam, daha yavaş, bol spinli
Bilal OLGUN Gönderim Zamanı: 8 Kasım, 2012 Gönderim Zamanı: 8 Kasım, 2012 Hexer duro kullanabilirsin. Topu kavraması fena değil kol gücüyle de iyi çalışıyor...
Tufan Yalcin Gönderim Zamanı: 9 Kasım, 2012 Gönderim Zamanı: 9 Kasım, 2012 Bencede desto f3 big slam tavsiye ederim...
moktav Gönderim Zamanı: 9 Kasım, 2012 Gönderim Zamanı: 9 Kasım, 2012 Merhaba adaşım, ben BH tarafında biliyorsun yıllarca Desto f3 bigslam 2.0 kullandım. Çok memnun kalıyordum lastikten ama çok çabuk yıpranıyor ve üzerinde lekecikler oluşuyor. Geçen sene yeni arayış içine girdim. Şu anda bh tarafında Acuda s3 kullanıyorum. Destoya göre daha spinli kontrol de yakın sayılır ama hala tatmin olmadım ve 2-3 lastik daha deneyeceğim, bunlar: Tenergy 64 fx ve Calibra LT Sound Hexer Powersponge Eline geçerse sen de bunları bir dene. Sayılarımla...
ararat1973 Gönderim Zamanı: 9 Kasım, 2012 Gönderim Zamanı: 9 Kasım, 2012 Hexer hd ve aurus (soft olan değil, düz) tarif edilmiş.
Recommended Posts