Hakan KIRIK Oluşturma zamanı: 6 Kasım, 2012 Oluşturma zamanı: 6 Kasım, 2012 Merhaba arkadaşlar, 7 yılı aşan bir süredir çalıştığım Ahmet Yesevi Ünivesitesi'ndeki "içerik geliştirme" birimi Ankara'ya taşındığı ve ben de Ankara'da görev almak istemediğim için 31.12.2012 tarihi itibariyle işten çıkacağım. İlk aklıma "madem yeni iş arayacağız, masa tenisi oynanan bir yer olsa ne iyi olurdu" fikri. C# , SQL , ActionScript 3.0 , Asp.net 4.0 ve Flash ile yazılım (içerik) geliştirme ile alakalı Anadolu yakasında yukarıda belirttiğim düşünceme uygun bir yer gözünüze çarparsa haber bekliyorum. Selamlar, Hakan KIRIK
Enduro Gönderim Zamanı: 6 Kasım, 2012 Gönderim Zamanı: 6 Kasım, 2012 Hakkına hayırlısı Hakan hocam, Allah gönlüne göre versin inş.
Tahsin1 Gönderim Zamanı: 6 Kasım, 2012 Gönderim Zamanı: 6 Kasım, 2012 izmire gitseydin en çok ben üzülürdüm buna hayırlısı allah gönlüne göre versin sana
Rıdvan Gönderim Zamanı: 7 Kasım, 2012 Gönderim Zamanı: 7 Kasım, 2012 Hayırlısı olsun Hakan.Gönlünce olur inşaallah.
bellek Gönderim Zamanı: 7 Kasım, 2012 Gönderim Zamanı: 7 Kasım, 2012 Hayırlısı....Daha iyisini bulmanız dileğimle.
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap