işcan Oluşturma zamanı: 6 Kasım, 2012 Oluşturma zamanı: 6 Kasım, 2012 3.48 de başalyan ralli takdire şayan. 7
Mrtİzmir Gönderim Zamanı: 6 Kasım, 2012 Gönderim Zamanı: 6 Kasım, 2012 Roko tosiç.....Backhand top taşı forhand kontra yap işte oynamak istediğim oyun tarzı (beceremesemde en azından çalışıyorum) bayılıyorum valla bu tarz oynayanlara seyir zevkide cabası harika maç olmuş.Oktay kardeş paylaşım içim teşekkürler... 1
Enduro Gönderim Zamanı: 6 Kasım, 2012 Gönderim Zamanı: 6 Kasım, 2012 Güzel maç, paylaşım için teşekkürler.
Bilal OLGUN Gönderim Zamanı: 6 Kasım, 2012 Gönderim Zamanı: 6 Kasım, 2012 Aman bee düştüğün yerden kalkmasınıda bilmelisin dedikleri bu olsa gerek. Şaka gibisin Roman...
bellek Gönderim Zamanı: 10 Kasım, 2012 Gönderim Zamanı: 10 Kasım, 2012 Ne güzel bir maç.... Bir sayı almak için harcadıkları zamanda ben rakibime 1 set veriyorum.. 2
Mrtİzmir Gönderim Zamanı: 21 Aralık, 2012 Gönderim Zamanı: 21 Aralık, 2012 3.48 de başalyan ralli takdire şayan. Bu konularda çok kabiliyetli olmadığım için yardım almak istedim oynamaya çalıştığım oyun şekil tamda Roko tosiçin oyun tarzı bu maçı seyredince merak ettim acaba Tosiçin kombinasyonu hangi tahta ve lastiklerden oluşuyor acaba nasıl öğrenebilirim yada bilen arkadaşlar paylaşabilirmi kabiliyet ve oyun zekası yönünden yakalayamasakta en azından aynı ekipmanı kullanıyoruz ve aynı tarz oynuyoruz diye şekil yaparız...yardımsı olan olursa memnun olurum.....
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap