Tahsin1 Oluşturma zamanı: 5 Kasım, 2012 Oluşturma zamanı: 5 Kasım, 2012 tenerc05 fx ile tenerc05 arasındaki en önemli fark ve hangisi iyi ustalardan bilgi bekliyorum bir kaç arkadaş kafamı karıştırdıda iyi yapmadın falan filan gerceğini buradn öğrenmek istedim
Tahsin1 Gönderim Zamanı: 5 Kasım, 2012 Yazar Gönderim Zamanı: 5 Kasım, 2012 merakımın sebebi 05ten fx geçiş yaptım daha yeni yeni
Emre İmamoğlu Gönderim Zamanı: 6 Kasım, 2012 Gönderim Zamanı: 6 Kasım, 2012 05 FX, 05'e göre uysal. Biraz daha alçak atıyor, biraz daha yavaş, biraz daha az spinli. Ama gayet kontrollü, pasif oyunda daha az sıkıntılı, spin olarak Alman lastiklerine göre yine daha başarılı denebilir. Yanlış anlaşılmasın 05 FX hiç de zayıf bir lastik değil. Spinden biraz feragat etmiş olursun ama alıştığında bence oyununa tutarlılık olarak çok katkısı olur. 1
Tahsin1 Gönderim Zamanı: 6 Kasım, 2012 Yazar Gönderim Zamanı: 6 Kasım, 2012 çok teşekurler yazını gayet olumlu buldum haketen söylediklerinle bende aynı fikirdeydim ama kafa karıştırıldığı zaman gercekleri arattırmaya mecbur ediyor
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap