kartal Oluşturma zamanı: 4 Kasım, 2012 Oluşturma zamanı: 4 Kasım, 2012 Şu anda sports tv de(Türksat ) naklen yarı final maçları var seyretmek isteyenlere duyurulur. Not:final maçları 15.30 da canlı yayın var
LongChop Gönderim Zamanı: 4 Kasım, 2012 Gönderim Zamanı: 4 Kasım, 2012 Vacenowka ile Pavlovic 'in maçı 7.sete uzadı ama son set neden 7 de bitmedi? Yeni kural böyle değil miydi?
kartal Gönderim Zamanı: 4 Kasım, 2012 Yazar Gönderim Zamanı: 4 Kasım, 2012 Vacenowka ile Pavlovic 'in maçı 7.sete uzadı ama son set neden 7 de bitmedi? Yeni kural böyle değil miydi? Çin süper liginde uygulanan bir kural diye biliyorum.
Rıdvan Gönderim Zamanı: 4 Kasım, 2012 Gönderim Zamanı: 4 Kasım, 2012 Merhaba. Sevgili kartal tamda bu tarz bir konu acacaktim forum uyelerini haberdar etmek icin. Sen benden once yazmissin bilgilendirme icin tesekkur ederim. Ancak sports tv timonun macini 2. Setten sonra kesti dandik uyduruk bir ispanya ligi basketbol yayinina gecti. Kendi adima cok sinir oldum bu salakca yayin akisina.
engin-sagdilek Gönderim Zamanı: 4 Kasım, 2012 Gönderim Zamanı: 4 Kasım, 2012 Adrien Mattenet vs Stefan Fegerl[German Open 2012] İzlenmesi gereken bir maç. Süper ralliler var!!! http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=zlKm3N25SSM 3
Hakan KIRIK Gönderim Zamanı: 4 Kasım, 2012 Gönderim Zamanı: 4 Kasım, 2012 Merhaba. Sevgili kartal tamda bu tarz bir konu acacaktim forum uyelerini haberdar etmek icin. Açılmıştı böyle konu (son set 7 olayı)...
Rıdvan Gönderim Zamanı: 9 Kasım, 2012 Gönderim Zamanı: 9 Kasım, 2012 Açılmıştı böyle konu (son set 7 olayı)... Merhaba haberdar etmek istediğim konu son set 7 sayı olayı değil, Almanya açık ın bazı maçlarının sports tv de yayınlanması idi.
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap