interramcho Oluşturma zamanı: 30 Ekim, 2012 Oluşturma zamanı: 30 Ekim, 2012 Elimde bir lastik var,eski bir kombinasyonum ve yeni aldığım Çin işi hazır raket var. Kombo raket artık yavaş,Çin işi hazır raket ise Selex marka ama nasıl oluyorsa kombinasyonumdan daha hızlı ve lastikle Selex değil, ayrıca kolayca çıkabiliyor. Eski raketimin tahtası Instict+. Çin işi raketten kırmızı lastiği söküp eski kombinasyonumun tahtasına yeni lastikle yapıştırmak veya bunlara uyacak başka bir tahta almak istiyorum. Fakat yapıştırıcım yok ve tek bir sefer için almak istemiyorum. Bu konularda İstanbul'da yardımcı olabilecek biri var mıdır?
Saadettin Gönderim Zamanı: 30 Ekim, 2012 Gönderim Zamanı: 30 Ekim, 2012 Topkapı/Çapa tarafındaysanız yardımcı olurum. Ama malzemelerinizin hepsi hazır olmalı...
interramcho Gönderim Zamanı: 30 Ekim, 2012 Yazar Gönderim Zamanı: 30 Ekim, 2012 Hisarüstü'nde ikamet ediyorum fakat Çapa'ya gelmem kolay,Çapa Aöl mezunuyum :) Malzeme derken,lastik ve 2 raket var,yapıştırmak için gerekli malzemem yok. Bu konuda yardımcı olabilir misiniz? Size ne kadara mal olursa karşılayayım..
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap