berkay1965_SS Oluşturma zamanı: 27 Ekim, 2012 Oluşturma zamanı: 27 Ekim, 2012 Bu tahtalar kullananlarin yorumlarini bekliyorum. Sizce hangisi daha hizli? Birde ek olarak DHS TG-7 AL.
Bilal OLGUN Gönderim Zamanı: 28 Ekim, 2012 Gönderim Zamanı: 28 Ekim, 2012 Sen bu tahtaların hızına yetişebilecekmisin ?
berkay1965_SS Gönderim Zamanı: 28 Ekim, 2012 Yazar Gönderim Zamanı: 28 Ekim, 2012 Sen bu tahtaların hızına yetişebilecekmisin ? Şu an ebenholz V kullanıyorum ve masa üstü hızımı artırmak istiyorum desem :rolleyes:
enerji05 Gönderim Zamanı: 28 Ekim, 2012 Gönderim Zamanı: 28 Ekim, 2012 Şu an ebenholz V kullanıyorum ve masa üstü hızımı artırmak istiyorum desem :rolleyes: Lastiklerinizi öğrenebilir miyiz.
berkay1965_SS Gönderim Zamanı: 28 Ekim, 2012 Yazar Gönderim Zamanı: 28 Ekim, 2012 Lastiklerinizi öğrenebilir miyiz. Şuan hurricane 3 national ile tenergy 05 var ama onlarıda değişeceğim çok eskidiler büyük ihtimal sigma pro ile bluefire m1 alacağım.
berkay1965_SS Gönderim Zamanı: 30 Ekim, 2012 Yazar Gönderim Zamanı: 30 Ekim, 2012 Seçeneği ikiye indirdim. DHS TG-7 AL mi yoksa Stiga Tube Aluminum WRB mi sizce hangisi daha hızlı?
umur Gönderim Zamanı: 3 Kasım, 2012 Gönderim Zamanı: 3 Kasım, 2012 kiminle oynarken ekipmanının hızı sana yetmiyor? zira türkiyedeki süper lig oyuncularının çoğu bile bu tarz ürünleri hızlı diye tercih etmiyor.tabi türkiye de bilmediğimiz bir ma long veya türevi yoksa 2
berkay1965_SS Gönderim Zamanı: 3 Kasım, 2012 Yazar Gönderim Zamanı: 3 Kasım, 2012 kiminle oynarken ekipmanının hızı sana yetmiyor? zira türkiyedeki süper lig oyuncularının çoğu bile bu tarz ürünleri hızlı diye tercih etmiyor.tabi türkiye de bilmediğimiz bir ma long veya türevi yoksa Tabii ki hız yetmiyor demek ebenholz 5'e çok büyük haksızlık olur ama hem tahtamda çok büyük çaplı olmasada patlak olması tahtanın küçük kafasına rağmen ağırlığının fazla olması ve biraz daha hızlandırmak. Zaten tahminimce bunlar ebenholz 5 den çok da hızlı tahtalar olmasa gerek. Aslında ben ebenholzün hızından çok memnunum ama burda hangisi daha hızlı dememin sebebi ebenholz hızlı olduğu için aldığım tahtanın yavaşlamaması.
enerji05 Gönderim Zamanı: 4 Kasım, 2012 Gönderim Zamanı: 4 Kasım, 2012 Seçeneği ikiye indirdim. DHS TG-7 AL mi yoksa Stiga Tube Aluminum WRB mi sizce hangisi daha hızlı? Tube Aluminum WRB daha hızlıdır bence. Çünkü aluminyum katkılı ve teknolojisi daha fazla.
Recommended Posts