srcntrk Oluşturma zamanı: 24 Ekim, 2012 Oluşturma zamanı: 24 Ekim, 2012 slm arkadaşlar pendik kaynarca ve çevresinde hiç masa tenisi oynanacak bir yer yok mu? ... daha bugün baktım biryere geçen hafta kapanmış...şansızım yani...salon olması şart değil bir masa olsa bile olur boş zamanlarım oluyo ve değerlendirmek istiyorum bana yardımcı olun...teşekkürler... 1
Rıdvan Gönderim Zamanı: 24 Ekim, 2012 Gönderim Zamanı: 24 Ekim, 2012 Merhaba kurtkoy civari uygunsa aydos cebir koleji spor salonu bunyesinde guzel bir salon var oneririm. 1
dubdibudi Gönderim Zamanı: 24 Ekim, 2012 Gönderim Zamanı: 24 Ekim, 2012 Merhaba kurtkoy civari uygunsa aydos cebir koleji spor salonu bunyesinde guzel bir salon var oneririm. s.a. ya abi ben ders almak istiyorum hocadan özel masa tenisi dersi almak istiyorum orda mümkünmü acaba yakın sayılırım orayada
srcntrk Gönderim Zamanı: 24 Ekim, 2012 Yazar Gönderim Zamanı: 24 Ekim, 2012 ben kaynarcada oturuyorum o civarlarda bulabilirsem çok iyi olacaktı ancak aydos olabilir aslında bi araştırıyım çok teşekkürler
srcntrk Gönderim Zamanı: 24 Ekim, 2012 Yazar Gönderim Zamanı: 24 Ekim, 2012 biraz baktım eminimki güzeldir ama her gün gidip gelebilceğim kadar yakın değil...aslında kafkale de var ama oradada aynı sıkıntı var...
Rıdvan Gönderim Zamanı: 24 Ekim, 2012 Gönderim Zamanı: 24 Ekim, 2012 s.a. ya abi ben ders almak istiyorum hocadan özel masa tenisi dersi almak istiyorum orda mümkünmü acaba yakın sayılırım orayada A.s. Merhaba ozel ders imkani orada var diye biliyorum. Dilerseniz bi ugrayip gorusun.
Rıdvan Gönderim Zamanı: 24 Ekim, 2012 Gönderim Zamanı: 24 Ekim, 2012 biraz baktım eminimki güzeldir ama her gün gidip gelebilceğim kadar yakın değil...aslında kafkale de var ama oradada aynı sıkıntı var... Merhaba gelirseniz eger haberlesip bulusabiliriz orada. Evime yuruyerek 5-10 dakika mesafede :)
srcntrk Gönderim Zamanı: 26 Ekim, 2012 Yazar Gönderim Zamanı: 26 Ekim, 2012 her zaman arabam olamayacagı için orası cık uzak kalıyor yinede teşekkürler...
srcntrk Gönderim Zamanı: 30 Ekim, 2012 Yazar Gönderim Zamanı: 30 Ekim, 2012 Merhaba gelirseniz eger haberlesip bulusabiliriz orada. Evime yuruyerek 5-10 dakika mesafede :) rıdavan bey ben bu çarşamba yada perşembe akşamı size hangisi uygunsa saat :19,30 dan sonra gelebilirim.çalıştığım için o saatten sonra gelebiliyorum.bahsettığınız salon cebir kolejinin içindemi?
eylmz Gönderim Zamanı: 22 Kasım, 2012 Gönderim Zamanı: 22 Kasım, 2012 Kaynarca ya en yakın yer Tuzla Kafkale..
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap