maske Oluşturma zamanı: 21 Ekim, 2012 Oluşturma zamanı: 21 Ekim, 2012 Arkadaşlar çok ama çok hafif bir kombinasyon raket oluşturmak istiyorum.Bu konuda sizin engin bilgilerinize ihtiyacım var.Herkes bildiği hafif lastik ve tahtaları yazarsa çok mutlu olurum
LongChop Gönderim Zamanı: 21 Ekim, 2012 Gönderim Zamanı: 21 Ekim, 2012 Arkadaşta Donic Burn All+ ve çift taraf Donic Desto f3 Big Slam vardı. Bayağı hafifti.(Yani bizdeki kombilere göre)
maske Gönderim Zamanı: 21 Ekim, 2012 Yazar Gönderim Zamanı: 21 Ekim, 2012 Arkadaşlar söylemeyi unuttum ucuz olacak aynı zamanda. 0-50 TL arası lastiklerden ve tahtalardan örnekler verirseniz çok makbule geçer.
Bilal OLGUN Gönderim Zamanı: 21 Ekim, 2012 Gönderim Zamanı: 21 Ekim, 2012 61 second liğhtining lastiğini deneyebilirsin. Tahta olarak yine çin tahtaları içinde full balsa olanları vardır. Eacheng in kendi sitesinden alırsan hem tahta hem lastik olarak 100 tl gibi rakamlara mal edersin 1
Bilal OLGUN Gönderim Zamanı: 27 Ekim, 2012 Gönderim Zamanı: 27 Ekim, 2012 www.raketim.com da 61 second liğhtining lastiğini bulabilirsin.
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap