#Smile Oluşturma zamanı: 20 Ekim, 2012 Oluşturma zamanı: 20 Ekim, 2012 Merhaba abilerim bu forumda yeniyim. Masa tenisini 3 aydır oynuyorum 11 yaşındayım. Yaşıtlarıma göre iyi oynadığımı düşünüyorum. Hazır bir raket alacağım elbette çünkü bir raket dizmek hakkında bilgim yok. Butterfly 7000 Zoran Primac almayı düşünüyorum. Backhandim çok kötü. Servislerde çoğunluklarda Forehand Flick yapıyorum. Bazen Forehand Chop olarak servis kullanıyorum. Rakibim oynayışına göre oynuyorum yani hem atak hem defansif olarak oynuyorum. Butterfly 7000 Zoran Primac'ı önermirmisiniz abilerim?
Bilal OLGUN Gönderim Zamanı: 20 Ekim, 2012 Gönderim Zamanı: 20 Ekim, 2012 En kötü kombo en iyi hazır raketten her zaman daha iyidir...Çin atasözü :)
enes740 Gönderim Zamanı: 21 Ekim, 2012 Gönderim Zamanı: 21 Ekim, 2012 Ben de 1-2 sene önce senın durumundaydım. bende şu an primorac 7000 var fakat keşke almasaydım dedım combo raketleri görünce.Tavsiyem bi 30-40 liralık butterfly bi raket al.turnuvalara katılmaya başlayınca combo raket alırsın
#Smile Gönderim Zamanı: 21 Ekim, 2012 Yazar Gönderim Zamanı: 21 Ekim, 2012 Turnuvaya Katıldım ve 3. Oldum Techno Pro 2 Yıldızlı bir raketle.
LongChop Gönderim Zamanı: 21 Ekim, 2012 Gönderim Zamanı: 21 Ekim, 2012 Bencede 100 lira vereceğine forumda bir abimiz ucuza timo boll platin + satıyordu. Onlardan alabilirsin illaki hazır alacaksan.
#Smile Gönderim Zamanı: 22 Ekim, 2012 Yazar Gönderim Zamanı: 22 Ekim, 2012 Sen bu yazıyı yazmadan önce çoktan Timo Boll Platin Aldım Yinede Teşekkürler Abilerim.
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap