fulucan Oluşturma zamanı: 11 Ekim, 2012 Oluşturma zamanı: 11 Ekim, 2012 Bir çok oyunda ilk 5 serviste anlaşılır der kimileri ancak asıl oyuncular rakibini tanımak için zamana ihtiyaçları vardır oyun stili ve zaaflarını anlamak için tabiki geç anlayan değerli oyuncularda yok değil :)
e.kav Gönderim Zamanı: 11 Ekim, 2012 Gönderim Zamanı: 11 Ekim, 2012 Önemli Olan Karşıdaki Rakibin Zaaflarını Öğrenmek Değildir Önemli Olan Sizin Baskıcı Oyununuzu Rakibe Kabullendirmektir, Zaaflar Her zaman Geliştirilebilir, 1
Klisi Gönderim Zamanı: 12 Ekim, 2012 Gönderim Zamanı: 12 Ekim, 2012 Kesinlikle katılıyorum önemli olan rakibe kendi oyununuzuz kabul ettirmenizdir. Bazı durumlarda oyun stilinizide değiştirmek gerekebilir. ama sonucda oyunu sizin istediğiniz şekilde oynanması önemli olandır
iCarly Gönderim Zamanı: 12 Ekim, 2012 Gönderim Zamanı: 12 Ekim, 2012 Ben rakibe oyun tarzımı kabul ettiremem çünkü benim bir tarzım/stilim yok. Maçın haline göre oynuyorum 1
LongChop Gönderim Zamanı: 13 Ekim, 2012 Gönderim Zamanı: 13 Ekim, 2012 Ben pütürle oynayan arkadaşıma spin oynayınca yeniliyorum ama masaüstü oynayınca yeniyorum nolcak şimdi ?
ping pong Gönderim Zamanı: 6 Aralık, 2012 Gönderim Zamanı: 6 Aralık, 2012 önemli olan kendi stilini oyuna hakim kılmaktır eğer ki rakibin zaafları var ise bu zaaflardan yararlanmanız daha kolay puan kazanmanızı sağlar.
Ozan.Osm Gönderim Zamanı: 6 Ocak, 2013 Gönderim Zamanı: 6 Ocak, 2013 rakibin zaaflarını kullanmak çok onemli
Tahsin1 Gönderim Zamanı: 6 Ocak, 2013 Gönderim Zamanı: 6 Ocak, 2013 burda iyi bir oyuncu ise zaten zaafını istesende çözemessin o zaaf vermediği sürece
tenisaşkı Gönderim Zamanı: 2 Şubat, 2013 Gönderim Zamanı: 2 Şubat, 2013 mesela ben bi maçta sette 2-0 yeniliyorum ve durum 4-1 ben ilk önce psikoloji üstünlüğü ele aldım, oyunu soğuttum aradından iki sette oyunumu kabul ettirdim ve durum 3--2 maç benimdir
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap