fulucan Oluşturma zamanı: 10 Ekim, 2012 Oluşturma zamanı: 10 Ekim, 2012 Merhaba Bursa'da oyun arkadaşı arıyorum pazar günleri müsaitim ilgilenen arkadaşların iletişime geçmelerini rica ediyorum
Ersun Gönderim Zamanı: 10 Ekim, 2012 Gönderim Zamanı: 10 Ekim, 2012 Merhaba Bursa'da oyun arkadaşı arıyorum pazar günleri müsaitim ilgilenen arkadaşların iletişime geçmelerini rica ediyorum Sevgili kardeşim,Dikkaldırım spor salonunda derneğimize ait 8 masalık salonumuz var.. Hafta içi hergün 18.00 dan sonra Hafta sonları 13.00 - 18.00 arası çalışma var..Bekleriz..Selamlar..
fulucan Gönderim Zamanı: 11 Ekim, 2012 Yazar Gönderim Zamanı: 11 Ekim, 2012 Elbette gelirim bende İhsaniye de ikamet ediyorum cuma akşamı saat 19:00 da görüşmek dileğiyle birde açık adres verirseniz
rozmen22 Gönderim Zamanı: 11 Ekim, 2012 Gönderim Zamanı: 11 Ekim, 2012 Sevgili ''fulucan '' ; Çok güzel insanların arasına gidiyorsunuz, bilginiz olsun.. Ben denedim.... Bursa ekibi, sevgiyle, özlemle selamlar... 1
Ersun Gönderim Zamanı: 12 Ekim, 2012 Gönderim Zamanı: 12 Ekim, 2012 Sevgili ''fulucan '' ; Çok güzel insanların arasına gidiyorsunuz, bilginiz olsun.. Ben denedim.... Bursa ekibi, sevgiyle, özlemle selamlar... Rahmi bey,bilmukabele,o sizin güzelliğiniz..Bursa dan Selamlar..Bu arada Bursa ekibi hafta sonu Caferağa da..Görüşmek üzere..
fulucan Gönderim Zamanı: 12 Ekim, 2012 Yazar Gönderim Zamanı: 12 Ekim, 2012 Rahmi bey bu güzel dilekleriniz beni dahada meraklandırdı Ersun bey bu arada adresi hala açıklamadınız
Aydın-16 Gönderim Zamanı: 12 Ekim, 2012 Gönderim Zamanı: 12 Ekim, 2012 selamlar Acemler duraklarından B39'a binersen Dikkaldımsporsaluna yakın yerde indirirler.Yeniyapılan stadın yanı başı.BİM'in tamkarşısı.Bekleriz.Rahmi hocamada sevgiler.
fulucan Gönderim Zamanı: 13 Ekim, 2012 Yazar Gönderim Zamanı: 13 Ekim, 2012 Teşekkür ederim pazartesi günü orada olucam
Ersun Gönderim Zamanı: 15 Ekim, 2012 Gönderim Zamanı: 15 Ekim, 2012 fulucan kardeşim,hafta sonu Bursa ekibi olarak Caferağa uluslararası turnuvasında idik internete giremedim..Çok sık net e giremiyorum..Şu an olduğu gibi okulda boş anlarımda bi göz atıyorum..Gerçi sitede birçok yazımda iletişim bilgilerini verdim..Yine de bana tel den ulaşabilirsiniz..Görüşmek üzere..Selamlar.. İrt.Tel: 05052597683
maksutcansanda Gönderim Zamanı: 22 Ekim, 2012 Gönderim Zamanı: 22 Ekim, 2012 merhaba yaşım 15 salonunuzda oynayabiliyormuyum ?
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap