fulucan Oluşturma zamanı: 10 Ekim, 2012 Oluşturma zamanı: 10 Ekim, 2012 Merhaba değerli pinpon severler Dün uzun zamandır kullandığım stiga 3 yıldızlı raketimin eskidiğini ve yenisine ihtiyacım olduğunu farkederek repulse 700 aldım saat 12 de kullanma fırsatı bulucam ve hemen performans değerlendirmesi yapıcam. Daha önce kullanan arkadaşlar varsa yorumları bekliyorum. 1
Rıdvan Gönderim Zamanı: 10 Ekim, 2012 Gönderim Zamanı: 10 Ekim, 2012 Merhaba değerli arkadaşım. Öncelikle pinpon değil masatenisi hobi değil spor. Forumumuzun Bursa ekibi oldukça samimi ve masatenisi aşığı insanlar. Bana kalırsa Ersun,Fatih Birinci yada Aydın16 isimli üyelerimizle irtibata geçerek, buluşup hem bursadaki masatenisi camiasına katılın hemde kombinasyon raketler deneyerek hazır raket illetinden kurtulun. Sevgiler selamlar. 1
fulucan Gönderim Zamanı: 10 Ekim, 2012 Yazar Gönderim Zamanı: 10 Ekim, 2012 Adidas'ı sonunda deneme fırsatı buldum raketin ağırlık merkezi oldukça iyi atak oynayan ve combo raketlere geçişteki son evre için ideal diyebilirim uzun zamandır yenemediğim Erdem kardeşimi hacamat ettim 2
Bilal OLGUN Gönderim Zamanı: 10 Ekim, 2012 Gönderim Zamanı: 10 Ekim, 2012 Adidas'ı sonunda deneme fırsatı buldum raketin ağırlık merkezi oldukça iyi atak oynayan ve combo raketlere geçişteki son evre için ideal diyebilirim uzun zamandır yenemediğim Erdem kardeşimi hacamat ettim
e.kav Gönderim Zamanı: 11 Ekim, 2012 Gönderim Zamanı: 11 Ekim, 2012 Masa Tenisine Yeni Başlayan Arkadaşlara Arada Sırada Yenilmek Şart Motivasyonları Yukselsın Size Rakip Olmak İçin Çalışsınlar, Erdem :) 1
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap