akemyal Oluşturma zamanı: 21 Eylül, 2012 Oluşturma zamanı: 21 Eylül, 2012 Merhaba Arkadaşlar, Nittaku fine zip İstanbul da nereden temin edebilirim. Lastikten kolay temizlenebildiği için tercih ediyorum, başka tavsiyeniz varsa da lutfen paylaşın. Stiga Aqua Attach power da temizlemesi kolay fakat; 1. Pahalı 2 Yapışma direnci düşük. Selamlar emre yalcin
huorfefalas Gönderim Zamanı: 21 Eylül, 2012 Gönderim Zamanı: 21 Eylül, 2012 Yapıştırıcıları birden çok kat sürdüğünüzde hemen hemen her markanın kolay söküldüğü söyleniyor, eğer elinizde mevcutsa yapıştırıcı bi' deneyin derim. Oluyorsa boş yere masraf yapmamış olursunuz.
Bilal OLGUN Gönderim Zamanı: 21 Eylül, 2012 Gönderim Zamanı: 21 Eylül, 2012 Dhs deneyebilirsin. Sökmesi de kolay sürmeside ucuz olmasıda cabası 3
winter Gönderim Zamanı: 22 Eylül, 2012 Gönderim Zamanı: 22 Eylül, 2012 Finezip'i ben kullandım. Denildiği gibi çok kaliteli bir yapıştırıcı. Fakat deneyimlerimden eksilerinide söylemem lazım. Birincisi tahtaya veya lastiğe sürerken çok çabuk topaklanma yapıyor. İkincisi ise gücü DHS'ye göre zayıf. Alacaksanız bunlarıda göz önünde bulundurun derim. Sökülmesi falan çok rahat ama.
atillaserbest Gönderim Zamanı: 23 Eylül, 2012 Gönderim Zamanı: 23 Eylül, 2012 Ben DHS kullandım, çok da memnun kaldım.Yapıştırması,sökmesi çok pratik.Bence tek kötü yanı kokusu:)
Recommended Posts