SmokeyDaBang Oluşturma zamanı: 17 Eylül, 2012 Oluşturma zamanı: 17 Eylül, 2012 Merhaba arkadaşlar, Nimbus sound ve tibhar xeon sensitec marka toplama bir raket almayı düşünüyorum ama daha önceden hiç alma tecrübem olmadığı için sorumu mazur görün, online masatenisi malzemeleri satan yerlerdeki lastik fiyatları teki için mi yoksa çifti mi?
huorfefalas Gönderim Zamanı: 17 Eylül, 2012 Gönderim Zamanı: 17 Eylül, 2012 Tek bir lastik için verilen fiyatlar onlar, tabi combo raket olarak sattıkları haricindekilerden bahsediyorum.
SmokeyDaBang Gönderim Zamanı: 18 Eylül, 2012 Yazar Gönderim Zamanı: 18 Eylül, 2012 Ayrıca birşey daha sormak istiyorum ben lastik ve tahtayı aldığımda bunları isteğe göre satan yerden yapıştırılıp gönderilmesini isteyebilir mıyım?
Emre İmamoğlu Gönderim Zamanı: 18 Eylül, 2012 Gönderim Zamanı: 18 Eylül, 2012 Masatenisi.com'da Merak Ettikleriniz kısmından alıntı: "Sitemizden profesyonel raket oluşturmak zevkli ve basit bir iştir. Lastiklerin kalınlıklarını ve renklerini belirleyin, (tahtanın her bir yüzüne, biri kırmızı diğeri siyah olacak şekilde iki adet lastik almanız gerekir) tahtanızı ve sap cinsini seçin, sepete ekleyip siparişinizi verin ve eğer yapıştırılmasını istiyorsanız en son adımdaki not bölümüne isteğinizi belirtin. Hepsi bu kadar!" 1
SmokeyDaBang Gönderim Zamanı: 18 Eylül, 2012 Yazar Gönderim Zamanı: 18 Eylül, 2012 tekrardan çok teşekkürler
fruko55 Gönderim Zamanı: 13 Kasım, 2012 Gönderim Zamanı: 13 Kasım, 2012 Donic Ovtcharov Senso v1 tahtanın üzerine xiom vega asia ve xiom vega china nasıl olur????
kill4time Gönderim Zamanı: 21 Aralık, 2012 Gönderim Zamanı: 21 Aralık, 2012 bence masa tenisi.com dan al
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap