Burak 06-86 Oluşturma zamanı: 14 Eylül, 2012 Oluşturma zamanı: 14 Eylül, 2012 Mattenet neden böyle birşey yapmış ama maçtan çok saçları dikkatimi çekti. Ayrıca hiç yakışmamış :)
CyRuss Gönderim Zamanı: 14 Eylül, 2012 Gönderim Zamanı: 14 Eylül, 2012 Bir ara anket yapmıştık. En sinir olduğunuz oyuncu diye. Tiz oyumu değiştirmek istiyorum.Sarı sarı sendelemesi off off :)
smetmusti91 Gönderim Zamanı: 14 Eylül, 2012 Gönderim Zamanı: 14 Eylül, 2012 Onur Oktav'a benzediğini duyunca belki bu değişikliğe gitmek istemiştir , bi komplekse girip 1
Bilal OLGUN Gönderim Zamanı: 15 Eylül, 2012 Gönderim Zamanı: 15 Eylül, 2012 izlerken metanetli olmaya çalıştım 3
Fatih Birinci Gönderim Zamanı: 15 Eylül, 2012 Gönderim Zamanı: 15 Eylül, 2012 Rakibini oyundan ve hatta dünyadan soğutmak için taktik amaçlı yapmış olabilir :) 1
Mrtİzmir Gönderim Zamanı: 15 Eylül, 2012 Gönderim Zamanı: 15 Eylül, 2012 Reklam amaçlı olma ihtimali yüksek bence örneğin işte burası Türkiyenin masatenisi formu ve mattenetin saçları muhabbetini yapıyoruz bunu tüm avrupaya yaydığınızı düşünün mattenet aşşa mattenet yukarı bol bol ismini gündemde tutmanın güzel bir yolu işte....Marcos freitas hiç tınlamamış gibi aldı maçı geçti adam... 1
Rıdvan Gönderim Zamanı: 16 Eylül, 2012 Gönderim Zamanı: 16 Eylül, 2012 Zaten sevmezdim videoyu izleyince bir kat daha sevmemeye basladim. igrenc fransiz oggghkkk.
bellek Gönderim Zamanı: 16 Eylül, 2012 Gönderim Zamanı: 16 Eylül, 2012 Oyun olarak zirveyi yakalıyamıyacağını anladı, saçlarıyla yakalamaya çalışıyor.. İmaj dünyasında yaşıyoruz.. Ajdar bile nane naneni söyliyerek bizim ülkede pop star oldu... 1
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap