Koji Matsushita Oluşturma zamanı: 13 Eylül, 2012 Oluşturma zamanı: 13 Eylül, 2012 Yanus df ile uyum sağlayabilecek , hem spin , hemde chop yapmaya yarayacak hafif denebilecek ağırlıkta bir defans tahtası arıyorum.Öneriler için şimdiden teşekkürler
haruncoskun Gönderim Zamanı: 13 Eylül, 2012 Gönderim Zamanı: 13 Eylül, 2012 Andro Fibercomp tahta üzerinde Yanus DF lastiği bulunan bir raket denemiştim, gayet uyumlu gözüküyordu.
Koji Matsushita Gönderim Zamanı: 20 Eylül, 2012 Yazar Gönderim Zamanı: 20 Eylül, 2012 Tekrar merhaba. bana defans kombisi önerebilecek var mı ? backahnd uzun pütür (ox) , forehand 1.5 mm lastik ve tahtada oldukça hafif ve yavas olmalı. Bu özelliklere uygun defans raketi önerebilecek misiniz ? şimdiden teşekkür ederim
gökhanbayraktar Gönderim Zamanı: 23 Ocak, 2013 Gönderim Zamanı: 23 Ocak, 2013 Dr neubauer barricade def, üstüne de tackiness chop ıı veya dhs sharping. Sharpingle çok hafif bi kombi oluyor.
deva sarjan Gönderim Zamanı: 25 Ocak, 2013 Gönderim Zamanı: 25 Ocak, 2013 nittaku endless, yasaka sweden classic ( küçük kafa ) dr.neubauer kung fu ( ,, ,, )
Recommended Posts