maske Oluşturma zamanı: 11 Eylül, 2012 Oluşturma zamanı: 11 Eylül, 2012 Sevgili abiler ve arkadaşlar bu sene üniversite sınavlarına gireceğim ve tercihlerimi masa tenisi oynama imkanı en çok olan şehirlerden yapacağım.Bu yüzden herkese sormak istedim.Sizce oynama imkanı en yüksek olan ve masa tenisini en çok geliştirebileceğim şehirler hangileridir?
Rıdvan Gönderim Zamanı: 11 Eylül, 2012 Gönderim Zamanı: 11 Eylül, 2012 1-istanbul (anadolu yakasi daha iyi) 2-ankara 3-bursa 4-izmir 5-zonguldak 6-samsun Yanlisim varsa affola ve bilenler tarafindan duzeltile :) 1
osman yılmaz-67 Gönderim Zamanı: 11 Eylül, 2012 Gönderim Zamanı: 11 Eylül, 2012 banko zonguldak salon 7 gün açık birebir idman yapacak kişi çok, ulaşım problemi yok. yok yok yok :)
GokhanEgemen Gönderim Zamanı: 11 Eylül, 2012 Gönderim Zamanı: 11 Eylül, 2012 Bursa ile İzmir yer değiştirmeli
Tahsin1 Gönderim Zamanı: 11 Eylül, 2012 Gönderim Zamanı: 11 Eylül, 2012 istanbul en çok turnuva yapılan şehir her hafta iki uc yerde turnuva var diye biliyorum bursa ise oyuncularıyla meşhur oyuncuların masatenisine olan sevadaları bam başka bunu forum buluşmasında gorduk zaten salonu en son terkeden bursa ekibi oldu tebrikler bir daha ersun hoca mehmet şen aydın demirkol faik hoca ve diğer ogrenci arkadaşlar vardı yurekten kutlarım onları
engin-sagdilek Gönderim Zamanı: 12 Eylül, 2012 Gönderim Zamanı: 12 Eylül, 2012 Her iki şehirde de oynamış biri olarak katılıyorum Bursa ile İzmir yer değiştirmeli
Mrtİzmir Gönderim Zamanı: 12 Eylül, 2012 Gönderim Zamanı: 12 Eylül, 2012 Bursa ile İzmir yer değiştirmeli Gökhancım merhaba, İzmiri yabana atma ya biliyorsun artık derneğimizde var haftanın 7 günü açık Zafer abi ve Ahmet abi devamlı ordalar geleni gideni bol yani.Bu arada sende bi ara Aynuruda al gelde oynıyalım ya abisini yenmekten bıktım napiyim .Görüşmek üzere selamlar... 1
Ayberk Gönderim Zamanı: 12 Eylül, 2012 Gönderim Zamanı: 12 Eylül, 2012 bence masatenisi 2. plana koy önce iyi bi üniversiteye git sonra illaki oynayacağın birisini bulursun. iyi bi üniversiteye gidip iyi biyerlere geldiğinde istediğin heryere gidip oynarsın :) 5
Rıdvan Gönderim Zamanı: 12 Eylül, 2012 Gönderim Zamanı: 12 Eylül, 2012 Bursa ile İzmir yer değiştirmeli Haklısınız düzelttim uyarı için sağolun.
Rıdvan Gönderim Zamanı: 12 Eylül, 2012 Gönderim Zamanı: 12 Eylül, 2012 banko zonguldak salon 7 gün açık birebir idman yapacak kişi çok, ulaşım problemi yok. yok yok yok :) Osman hocam istanbulda memurum bana birlikte anrenman sözü ver drek yaptırıp tayinimi geleyim :)
Fatih Birinci Gönderim Zamanı: 12 Eylül, 2012 Gönderim Zamanı: 12 Eylül, 2012 bence masatenisi 2. plana koy önce iyi bi üniversiteye git sonra illaki oynayacağın birisini bulursun. iyi bi üniversiteye gidip iyi biyerlere geldiğinde istediğin heryere gidip oynarsın :) Katılıyorum. Önce istediğin bölümü seç, sonra o bölümü okumak istediğin üniversiteyi/üniversiteleri seç. Masa tenisi oynanabilirliği gibi bir faktörü bunlardan sonra düşünebilirsin ancak. 2
maske Gönderim Zamanı: 12 Eylül, 2012 Yazar Gönderim Zamanı: 12 Eylül, 2012 Katılıyorum. Önce istediğin bölümü seç, sonra o bölümü okumak istediğin üniversiteyi/üniversiteleri seç. Masa tenisi oynanabilirliği gibi bir faktörü bunlardan sonra düşünebilirsin ancak. tabi abi onları belirledim zaten şimdi bakıyorum en çok puan hangisindeyse en çok puan barajı da onda birbiriyle paralel yani. Artık nasıl olacak bilmiyorum istanbulu ben çok istiyorum ama orada istediğim bölümün puanı çok yüksek ne yapacağım bilmiyorum valla
osman yılmaz-67 Gönderim Zamanı: 12 Eylül, 2012 Gönderim Zamanı: 12 Eylül, 2012 rıdvan sözüm söz. beklerim. hatta altyapı gibi çalıştırırm. sen gel yeterki. bu arada ciddiyim. 1
maske Gönderim Zamanı: 13 Eylül, 2012 Yazar Gönderim Zamanı: 13 Eylül, 2012 Zonguldak'ta istediğim bölüm yok bu ne yav :))
oMeR KuLoGLu Gönderim Zamanı: 13 Eylül, 2012 Gönderim Zamanı: 13 Eylül, 2012 Başkalarının da dediği gibi önce iyi bir üniversite ve bölüm düşün, sonrasında masa tenisi ortamı varsa hemen katıl, yoksa kendin oluştur. Bu konudada sabırlı ol, KTÜ'de ilk 1,5 senemde sadece gidip masa tenisi oynayanları izledim, sırf iyi birini bulayım da maç yapayım diye sonrasında ortam gelişti ve bana katılmak isteyenler arttı. Eminim gideceğin yerde oynayan bulursun. 2
Burak 06-86 Gönderim Zamanı: 13 Eylül, 2012 Gönderim Zamanı: 13 Eylül, 2012 Ankara nasıl 2. sırada anlamadım. Ben mi bilmiyorum Ankara'da masa tenisi oynanacak yerleri acaba :S 2
maske Gönderim Zamanı: 16 Eylül, 2012 Yazar Gönderim Zamanı: 16 Eylül, 2012 Başkalarının da dediği gibi önce iyi bir üniversite ve bölüm düşün, sonrasında masa tenisi ortamı varsa hemen katıl, yoksa kendin oluştur. Bu konudada sabırlı ol, KTÜ'de ilk 1,5 senemde sadece gidip masa tenisi oynayanları izledim, sırf iyi birini bulayım da maç yapayım diye sonrasında ortam gelişti ve bana katılmak isteyenler arttı. Eminim gideceğin yerde oynayan bulursun. abi öyle diyosunda artık ben milleti masa tenisine yönlendirmekten onları bu spora teşvik etmekten bıktım artık kendimi bu spora adamış profesyonel kişilerle oynamak istiyorum inşallah iyi bir üniversiteyi kazanırsam.
Antalya Masatenisi Merkezi Gönderim Zamanı: 16 Eylül, 2012 Gönderim Zamanı: 16 Eylül, 2012 antalya'yı unutmayın arkadaşlar...
Bahadır BAYBURT Gönderim Zamanı: 30 Ocak, 2013 Gönderim Zamanı: 30 Ocak, 2013 Sakarya' da müthiş bir kurs var " Masa tenisi ihtisas kursu " Türkiyede Bir Cok başarısı var ama tabiikide daha iyileride vardır.
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap