Cevahir_G Oluşturma zamanı: 6 Eylül, 2012 Oluşturma zamanı: 6 Eylül, 2012 Çin'de üretilen Butterfly vs. ayarında olan marka tavsiyesi istiyorum. Arkadaşım Çin'e gidecek ve ben ona sipariş vermek istiyorum.
esseker Gönderim Zamanı: 6 Eylül, 2012 Gönderim Zamanı: 6 Eylül, 2012 bknz: Çin halk pazarı bknz : Çin halk cumhuriyeti kötü espride son nokta
Bilal OLGUN Gönderim Zamanı: 6 Eylül, 2012 Gönderim Zamanı: 6 Eylül, 2012 Buuterfly ayarında olan çin tahtaları olsaydı herkes onunla oynardı. Ama kullanıpta beğendiğim butterfly a benzemeyen ama oynarken zevk aldığım Pg7 tahta lastik olarakta haifu b.whale 2,3 ve shark 2 ,3 ü aldırabilirsin. H3 le zaten sende oynuyorsun onu yazmama geek yok.
Ertunga Gönderim Zamanı: 6 Eylül, 2012 Gönderim Zamanı: 6 Eylül, 2012 bknz: Çin halk pazarı bknz : Çin halk cumhuriyeti kötü espride son nokta espri miydi neydi anlayamadım ki
surveyor Gönderim Zamanı: 8 Eylül, 2012 Gönderim Zamanı: 8 Eylül, 2012 Ebay'dan KTL King Kong Karbon tahta (5+4 karbon) almıştım. İlginçtir avrupa lastik takınca doğru dürüst oynayamadım. Beceremedim veya bana uymadı. Ama Bu tahtaya 729-2 new ve DHS memo 3 takınca acaip agresif bir oyun oynamaya başladım. Bence çin lastiği ve tahtalarını hiç yabana atmamak lazım.
Recommended Posts