madalar Oluşturma zamanı: 31 Ağustos, 2012 Oluşturma zamanı: 31 Ağustos, 2012 Arkadaşlar Xiom tahtaları hangi ülkenin malı acaba?Bir sitede tahtaların İsveç malı olduğu yazıyor ama başka bir sitede Kore malı olduğu yazıyor.Hangisi doğru acaba?Bilgilendirirseniz sevinirim...
Bora Gönderim Zamanı: 31 Ağustos, 2012 Gönderim Zamanı: 31 Ağustos, 2012 http://www.xiomtt.com/ güney kore firması ama söylendiği gibi isveç üretimi tahtaları ve alman üretimi lastikleri mevcut. 1
enerji05 Gönderim Zamanı: 31 Ağustos, 2012 Gönderim Zamanı: 31 Ağustos, 2012 Bir zamanlar Amadeus, Macellan, Stradivarius (eski model) gibi küçük kafalı tahtaları vardı ve İsveç üretimi olduğu söyleniyordu. Epey pahalıydı. Şimdi üretilen offensive s, extreme s gibi tahtaları ise ucuz sayılır. İsveç olduğunu sanmıyorum. Acro ile oynadım ve beğenmemiştim. Çin veya Kore malı olabilir.
Emre İmamoğlu Gönderim Zamanı: 31 Ağustos, 2012 Gönderim Zamanı: 31 Ağustos, 2012 Bence tümü Çin malı. Swedish filan birşeyler yazıyor ama "made in Sweden" veya "made in Korea" ibaresi yok. 2
Ersun Gönderim Zamanı: 31 Ağustos, 2012 Gönderim Zamanı: 31 Ağustos, 2012 Bence tümü Çin malı. Swedish filan birşeyler yazıyor ama "made in Sweden" veya "made in Korea" ibaresi yok. +1..Bence de..Zira eskiye göre yeni nesil Xiom tahtalarda kalite bayağı bi düştü...
Enduro Gönderim Zamanı: 1 Eylül, 2012 Gönderim Zamanı: 1 Eylül, 2012 'Offensive S' Çin malı ama malzeme kalitesi ve işçiliği çok iyi.
madalar Gönderim Zamanı: 2 Eylül, 2012 Yazar Gönderim Zamanı: 2 Eylül, 2012 Peki Xiom Offensive S mi yoksa Andro Blax Off mu önerirsiniz...?
Hay Gönderim Zamanı: 22 Mayıs, 2013 Gönderim Zamanı: 22 Mayıs, 2013 Peki Xiom Offensive S mi yoksa Andro Blax Off mu önerirsiniz...? Bende bunu merak etmekteyim. Fakat kimse cevap yazmamış.
swan Gönderim Zamanı: 26 Mayıs, 2013 Gönderim Zamanı: 26 Mayıs, 2013 blax off şahsına münhasır tahta. benim alışmam 1 yıl sürdü şimdi çok seviyorum. spin için gereken salınım ve top tutma süresi azdır ancak çok hafif ve hızlıdır. alışırsanız eksi yönü hiç rahatsız etmiyor öneri : klasik tahta hissi isteyen offensive s alsın spin ağırlıklı sayı alanlar da offensive s tercih etsin masaüstü şut ağırlıklı ve hızlı oynayanlar andro blax tarafına.
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap