123alp123 Oluşturma zamanı: 8 Ağustos, 2012 Oluşturma zamanı: 8 Ağustos, 2012 merhabalar ben masa tenisi oynarken farkında olmadan ağzımı sonuna kadar açıyorum.arkadaşlarımla filan oynarken kolay sayı almamıda sağlıyo onlar gülerken ama ağzımı kapattığımda çok gereksiz atışlar yapıyorum.çoğu top ya fileye ya da dışarı gidiyo.bu konuda biligisi olan var mı.yoksa ben tıp dünyasına yeni bir hastalık mı kazandırdım :)
maske Gönderim Zamanı: 8 Ağustos, 2012 Gönderim Zamanı: 8 Ağustos, 2012 Bence bir an önce ağzını kapat ağız açmakla iyi oynamanın alakası yok.
Hakan KIRIK Gönderim Zamanı: 8 Ağustos, 2012 Gönderim Zamanı: 8 Ağustos, 2012 Daha iyi oynuyorsan bir mahsuru yok da, dikkat et top kaçmasın. 2
123alp123 Gönderim Zamanı: 8 Ağustos, 2012 Yazar Gönderim Zamanı: 8 Ağustos, 2012 Daha iyi oynuyorsan bir mahsuru yok da, dikkat et top kaçmasın.
Ertunga Gönderim Zamanı: 8 Ağustos, 2012 Gönderim Zamanı: 8 Ağustos, 2012 gayet normal benim sol kolum bileklerim bükülmüş parmaklarım özürlü gibi ağzım oooo diyomuş gibi açılıyor gayet normal şeyler Bide bu konunun burda ne işi var ?
123alp123 Gönderim Zamanı: 8 Ağustos, 2012 Yazar Gönderim Zamanı: 8 Ağustos, 2012 gayet normal benim sol kolum bileklerim bükülmüş parmaklarım özürlü gibi ağzım oooo diyomuş gibi açılıyor gayet normal şeyler Bide bu konunun burda ne işi var ? yaa ben şimdi açıkcası biraz endişeleniyordum bu konudada ondan
CyRuss Gönderim Zamanı: 10 Ağustos, 2012 Gönderim Zamanı: 10 Ağustos, 2012 hayir sporcu sagligi falan Bu konu açılırken ilerisi için top ağzıma kaçtı , bir kaç dişimi döktüm , aramızda dişçi var mı ? şeklinde devam edebileceği öngörülerek buraya açılmış olabilir. En azından zorlarsan olabilir... :)
murti-ffm Gönderim Zamanı: 3 Aralık, 2012 Gönderim Zamanı: 3 Aralık, 2012 Bence böyle durumlar herkesde var. Baskalarini yüz ifadelerinede dikkat et,oynarken suratlar kac sekile giriyor.
Tunahanzorluu Gönderim Zamanı: 2 Ocak, 2013 Gönderim Zamanı: 2 Ocak, 2013 benim ağzım kapalı adamlar küt çakıyo tam sevinirken bi karşılıyom onlar ağlar ben güler
Tahsin1 Gönderim Zamanı: 10 Ocak, 2013 Gönderim Zamanı: 10 Ocak, 2013 çok ilginç soru cevaplarda aynı ilginç nediyeyimki ağzım açık kaldı benimde soru ve cevaplara 2
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap