mutas Oluşturma zamanı: 6 Ağustos, 2012 Oluşturma zamanı: 6 Ağustos, 2012 Şu an Boll ZJK'yi 2-1 yeniyor ve ben 6 kanalda da masatenisi namına bişey göremiyorum. Acil link yollayabilecek var mı?
mutas Gönderim Zamanı: 6 Ağustos, 2012 Yazar Gönderim Zamanı: 6 Ağustos, 2012 Evet Timo yendi biz resmi siteden skor takibi yaptık. Alayı rezil bu Trt yöneticilerinin.
Ertunga Gönderim Zamanı: 6 Ağustos, 2012 Gönderim Zamanı: 6 Ağustos, 2012 evet timo boll - steger 2 lisi ilk seti aldı hao jike 'ye karşı
Bora Gönderim Zamanı: 6 Ağustos, 2012 Gönderim Zamanı: 6 Ağustos, 2012 eurovision sports'ta da yayın yoktu. skor belli, kimse izlemez, rating alamayız diye ciddiye almamış olabilirler :)) 1
onurzaim Gönderim Zamanı: 6 Ağustos, 2012 Gönderim Zamanı: 6 Ağustos, 2012 Almanya - Çin maçını kaydettim. yarın öğleye doğru yüklerim. Uzaktan yüklemeyi planladığım bilgisayar kapalı olduğu için şimdi yükleyemiyorum.
cagan Gönderim Zamanı: 6 Ağustos, 2012 Gönderim Zamanı: 6 Ağustos, 2012 Bence Timo'nun bu galibiyeti çok önem arzetmiyor. Evet Dünya ve Olimpiyat şampiyonunu yenmek her baba yiğidin harcı değil ama sonuçta bu bir takım maçı. Zhang Jike ne kadar motive oldu orası tartışılır. Sonuçta kendisi kaybetse bile diğer arkadaşlarının her türlü gerekeni yapacağını biliyordu ve bu da onun maça Timo kadar asılmasını engelledi. Timo bunu takım maçlarında hep yapıyor. Daha önce Ma Lin ve Ma Long'u takım maçlarında yenmeyi başarmıştı ama ferdi maçlarda gidip Crisan'a yenilirsen arada bir çıkıp Ma Long'u ya da Zhang Jike'ye sürpriz yapan ve bir daha ortalarda görünmeyen oyunculardan bir farkın kalmaz.
Bora Gönderim Zamanı: 6 Ağustos, 2012 Gönderim Zamanı: 6 Ağustos, 2012 İsveç'le oynadıkları maçta Persson'a yenildi. Bu aralar grafiği fazla iniş-çıkışlı.
swan Gönderim Zamanı: 7 Ağustos, 2012 Gönderim Zamanı: 7 Ağustos, 2012 hala o onu yendi bu bunu yendi.. .
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap