onurzaim Oluşturma zamanı: 3 Ağustos, 2012 Oluşturma zamanı: 3 Ağustos, 2012 2012 Olimpiyatları Erkekler Tek Müsabakaları Final Zhang Jike (CHN) - Wang Hao (CHN) Bu sefer kaliteyi çok yükselttim. Önceklier kadar akıcı izleyemeyebilirsiniz. En az 2 megabit bağlantıya ihtiyacınız var. 2
Serhat Köksal Gönderim Zamanı: 3 Ağustos, 2012 Gönderim Zamanı: 3 Ağustos, 2012 Videolar için teşekkürler. Bence finale yakışan bir maç oldu. Özellikle de ilk set.
Rıdvan Gönderim Zamanı: 4 Ağustos, 2012 Gönderim Zamanı: 4 Ağustos, 2012 Onur bey paylasim icin cok tesekkurler. Finale yakisir mac olmus. (bende 20 megabit baglanti var ben izlerken bile takilmalar oldu diger arkadaslara sabirlar dilerim :) )
onurzaim Gönderim Zamanı: 4 Ağustos, 2012 Yazar Gönderim Zamanı: 4 Ağustos, 2012 Normal adsl baglantisinda sikinti yaşamiyorum ama video ucu ucuna gidiyor. Tavisyem Firefox indirip downloadhelper veya videohunter eklentilerini kullanip videolari indirmeniz.
Rıdvan Gönderim Zamanı: 4 Ağustos, 2012 Gönderim Zamanı: 4 Ağustos, 2012 Tavsiyeler icin sagol Onur bey ama maalesef her iki laptop umda oglum sayesinde kullanilamaz durumda. Telefonumdan giriyorum nete. Bilgisayarim bozulmamis olsa real player ile download etmem 1-2 dakikayi gecmezdi gom playerden efendi efendi izlerdim . :)
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap