Mustafa Oluşturma zamanı: 3 Ağustos, 2012 Oluşturma zamanı: 3 Ağustos, 2012 Merhaba herkese, 1 ay once Donic marka su bazli yapistirici aldim. Lastiklerimi sok cikarda biraz problem yasiyorum. Bu yapistiricilari yeteri kadar su ilave ederek seyreltmek mumkun mu acaba? Su bazli urunler suda cozulebiliyor ornek su bazli boyalar gibi. Acaba bunda da boyle bir sey yapabilir miyim?
Hakan KIRIK Gönderim Zamanı: 3 Ağustos, 2012 Gönderim Zamanı: 3 Ağustos, 2012 Ben olsam yapmazdım. Ne kadar sağlam yapışırsa o kadar iyi. Ben de yıllardır Donic kullanıyorum, hiç sorun yaşamadım. Gerçi sök-yapıştırmam yapmam. Siz neden yapıyorsunuz?
Mustafa Gönderim Zamanı: 3 Ağustos, 2012 Yazar Gönderim Zamanı: 3 Ağustos, 2012 baska lastikleri denemek istiyorum da.
Hakan KIRIK Gönderim Zamanı: 3 Ağustos, 2012 Gönderim Zamanı: 3 Ağustos, 2012 Bence yeterince sulu gibi yapıştırıcı. Daha fazlasını kaldırmaz gibi. Ama eğer denerseniz sonucu bekliyoruz. Kolay gelsin.
Mustafa Gönderim Zamanı: 16 Ağustos, 2012 Yazar Gönderim Zamanı: 16 Ağustos, 2012 arkadaslar su ile seyreltebildim yapistiriciyi tam istedigim kivamda oldu. :)
Bilal OLGUN Gönderim Zamanı: 16 Ağustos, 2012 Gönderim Zamanı: 16 Ağustos, 2012 Yapıştırdıktan sonra yorumlarını bekliyoruz. Daha rahat çıkıyormu yada tahtadayken lastik açılması gibi şeyler oldumu v.s.
Mustafa Gönderim Zamanı: 17 Ağustos, 2012 Yazar Gönderim Zamanı: 17 Ağustos, 2012 yapistirdim hocam. cok guzel oldu. hatta ilk yapistirdigimda kaydirmistim sonra kolayca sokup bir daha yapistirdim. mis gibi oldu. 3 gundur yapisik halde duruyor. hem de lastiklari parafinledigim halde milim oynama yok. basarili bir sonuc yani. :) 1
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap