onurzaim Oluşturma zamanı: 30 Temmuz, 2012 Oluşturma zamanı: 30 Temmuz, 2012 Bora Vang - Zhang Jike http://www.turkiyeyasaka.com/videolar/2012-olimpiyatlari-bora-vang-zhang-jike Bora Vang - Quadri Aruna http://www.turkiyeyasaka.com/videolar/2012-olimpiyatlari-bora-vang-aruna-maci 2
Bora Gönderim Zamanı: 31 Temmuz, 2012 Gönderim Zamanı: 31 Temmuz, 2012 Eline sağlık Onur, sen de olmasan... :)
onurzaim Gönderim Zamanı: 31 Temmuz, 2012 Yazar Gönderim Zamanı: 31 Temmuz, 2012 Daha çektim de bilgisayarımdan dumanlar çıktı. Bilgisayar çalışıyor ama temkinliyim. Yoksa şimdiye ZJK vs Samsanovu'da koyacaktım. Yarın sanah kalkabilirsem çeyrek finalleri çekeceğim. Umarım evde yangın çıkmaz. (şaka değil)
Bora Gönderim Zamanı: 31 Temmuz, 2012 Gönderim Zamanı: 31 Temmuz, 2012 Yoksa şimdiye ZJK vs Samsanovu'da koyacaktım. eurovision'da, 10:43:48 (yani 3-3 / 4-3 iken) tam liu guoliang mola işareti yaptığı sırada bende yayın kesiliyor. o maçı nasıl çekicez acaba...
onurzaim Gönderim Zamanı: 31 Temmuz, 2012 Yazar Gönderim Zamanı: 31 Temmuz, 2012 Bende de kesildi. Artık yayın kuruluşundan bir dost bizim için hd görüntüleri olimpiyatlardan sonra paylaşım sitelerine veya torrente verecek öyle göreceğiz gibime geliyor.
Bora Gönderim Zamanı: 31 Temmuz, 2012 Gönderim Zamanı: 31 Temmuz, 2012 görüntüyü birazcık ileride başlattığımda gördüm ki, orada yayını kesip bir sonraki maçı beklemiş ve seiya kishikawa - oh sang eun maçıyla yayına devam etmişler...
CyRuss Gönderim Zamanı: 31 Temmuz, 2012 Gönderim Zamanı: 31 Temmuz, 2012 Bende de kesildi. Artık yayın kuruluşundan bir dost bizim için hd görüntüleri olimpiyatlardan sonra paylaşım sitelerine veya torrente verecek öyle göreceğiz gibime geliyor. Bir dost, İlahi Onur , gece gece hiç güleceğim yoktu. :)
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap