Bora Oluşturma zamanı: 22 Temmuz, 2012 Oluşturma zamanı: 22 Temmuz, 2012 Normalde maçın güzel anlarını buraya bir bir yazardım fakat bu maç için gerek duymadım zira alttaki sürede olup bitenler asıl güzellikleri gözler önüne seriyor. Belki her ikisi de hiçbir zaman Çinli yaşıtlarıyla başa çıkamayacak ama insanlık yönünden oldukça üstün oldukları kesin. İkisine de helal olsun, Zhang Jike'ye selam olsun. 7:10 6
Mustafa Özkay(maz)E Gönderim Zamanı: 22 Temmuz, 2012 Gönderim Zamanı: 22 Temmuz, 2012 gerçekten bravo zhang olsa kırar dökerdi
Bora Gönderim Zamanı: 22 Temmuz, 2012 Yazar Gönderim Zamanı: 22 Temmuz, 2012 Hatırlatmak amacıyla : 6:46
haruncoskun Gönderim Zamanı: 22 Temmuz, 2012 Gönderim Zamanı: 22 Temmuz, 2012 Normalde maçın güzel anlarını buraya bir bir yazardım fakat bu maç için gerek duymadım zira alttaki sürede olup bitenler asıl güzellikleri gözler önüne seriyor. Belki her ikisi de hiçbir zaman Çinli yaşıtlarıyla başa çıkamayacak ama insanlık yönünden oldukça üstün oldukları kesin. İkisine de helal olsun, Zhang Jike'ye selam olsun. 7:10 Gözlerim doldu yeminle, az hüzünlü olsam ağlardım herhalde 1
Mustafa Özkay(maz)E Gönderim Zamanı: 22 Temmuz, 2012 Gönderim Zamanı: 22 Temmuz, 2012 Gözlerim doldu yeminle, az hüzünlü olsam ağlardım herhalde ne yaptın abi ya abartma
Emre Adıgüzel Gönderim Zamanı: 22 Temmuz, 2012 Gönderim Zamanı: 22 Temmuz, 2012 bu maçı da arkadan gelen bayan sesleri sabote etmiş hem de baya tanıdık geliyor bu sesler şu romanyalı kız olsa gerek brunette mi neydi adı zaten bi sürü vukuatı var :D
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap