Burakins Oluşturma zamanı: 20 Aralık, 2005 Oluşturma zamanı: 20 Aralık, 2005 arkadaşlar 21 yaşındayım orta seviyede oynayacak arkadaş arıyorum keçiören tercih ediliri.Bu arada bu dursun hoca nın yeri dediğiniz yenerede biri tarif edebilir mi?
Tufan Yalcin Gönderim Zamanı: 21 Aralık, 2005 Gönderim Zamanı: 21 Aralık, 2005 arkadaşlar 21 yaşındayım orta seviyede oynayacak arkadaş arıyorum keçiören tercih ediliri.Bu arada bu dursun hoca nın yeri dediğiniz yenerede biri tarif edebilir mi? Merhaba.Dursun hocanın yeri Keçiören Migrosun karşısı,şelalenin hemen yanındaki sokaktan girip ilk sağa dönünce bir cami var.Onun alt katında antreman salononda oynuyorlar.Gitmeni ve Dursun hocayla tanışmanı tavsiye ederim.
Burakins Gönderim Zamanı: 22 Aralık, 2005 Yazar Gönderim Zamanı: 22 Aralık, 2005 kardeş Allah razı olsun ben de zaten mecidiye deyim çooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo oooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooook makbule geçti
Guest isa Gönderim Zamanı: 31 Aralık, 2005 Gönderim Zamanı: 31 Aralık, 2005 Merhaba, tüm forum üyesi arkadaşlar. Aranıza yeni katıldım. Çevremde masa tenisinde fena sayılmam, ama eminim ki sizden öğreneceğim çok şey var. Bu arada Ankara Tıp'lıyım, maç yapmak isteyen olursa beklerim. HOŞÇAKALIN.....
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap