Muhammed Enes ÇELİK Oluşturma zamanı: 22 Temmuz, 2012 Oluşturma zamanı: 22 Temmuz, 2012 Abilerim raketimin lastiklerinden biri iyi yapıştırılmamış oynarken neredeyse yarısı kalktı . Uhu veye benzeri şeylerle yapıştısam sorun olur mu ??
Mustafa Özkay(maz)E Gönderim Zamanı: 22 Temmuz, 2012 Gönderim Zamanı: 22 Temmuz, 2012 Sakın yapıştırma lastigin mahvolur. Butterfly donic joola lkt gibi markaların yapıstırıcılarından al su bazlı olanlardan masatenisi.com dan flan bakabilirsin veya forumda arastır bulursun. İstanbuldaysan ben yapıstırırım
Muhammed Enes ÇELİK Gönderim Zamanı: 22 Temmuz, 2012 Yazar Gönderim Zamanı: 22 Temmuz, 2012 Çok tşkederim abi . Mersindeyim , zaten masa tenisi.com dan aldım onlar yapıştırdı berbat iki günde kalktı
Mustafa Özkay(maz)E Gönderim Zamanı: 22 Temmuz, 2012 Gönderim Zamanı: 22 Temmuz, 2012 Hadi ya kötü olmus dostum
Burak 06-86 Gönderim Zamanı: 23 Temmuz, 2012 Gönderim Zamanı: 23 Temmuz, 2012 Tahtanın üstü vernikliyse ondan da kaynaklanmış olabilir. Örnek rosewood, ebenholz gibi tahtaların yüzeyleri...
Saadettin Gönderim Zamanı: 23 Temmuz, 2012 Gönderim Zamanı: 23 Temmuz, 2012 Aldığın firma ile görüş ve kendilerine kargoyla gönder, tekrar yapıştırıp sana iade ederler.
surveyor Gönderim Zamanı: 23 Temmuz, 2012 Gönderim Zamanı: 23 Temmuz, 2012 o firmadan pek çok ürün aldım. hiç sorun çıkmadı. bence kendileri ile görüş. gerekeni yapacaklardır.
experience Gönderim Zamanı: 23 Temmuz, 2012 Gönderim Zamanı: 23 Temmuz, 2012 merhaba ben Adana'dayım Mersine sık sık geliyorum istersen özelden haberleşelim yapıştırabilirim.
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap