cagan Oluşturma zamanı: 19 Temmuz, 2012 Oluşturma zamanı: 19 Temmuz, 2012 Salonda öyle bir gezintiye çıktım kamerayla. İğrenç sesimi dinlemek istemeyenler sesi iyice kısabilir Bu ilk video, devamı gelecek ; 5
ararat1973 Gönderim Zamanı: 19 Temmuz, 2012 Gönderim Zamanı: 19 Temmuz, 2012 Güzel düşünmüşsün, fotoğrafını çekemediğim birçok kişinin video görüntüsüne sahip olduk sayende. Paparazi yönünü görmüş olduk bu sayede
cagan Gönderim Zamanı: 19 Temmuz, 2012 Yazar Gönderim Zamanı: 19 Temmuz, 2012 Sıradaki video daha bomba Onu da birazdan paylaşacağım.
Rıdvan Gönderim Zamanı: 19 Temmuz, 2012 Gönderim Zamanı: 19 Temmuz, 2012 00:27 lacivert tisort mavi sortlu gobekli ahanda benn. Tesekkurler Cagan tum foruma madara ettigin icin :))
Ersun Gönderim Zamanı: 19 Temmuz, 2012 Gönderim Zamanı: 19 Temmuz, 2012 Çağan cım...1,44 te kameraya takılan kırmızılı genç Özgür Şeker..
Ramses Gönderim Zamanı: 19 Temmuz, 2012 Gönderim Zamanı: 19 Temmuz, 2012 Eline sağlık Çağan. Rıdvancım valla göbek möbek diyon ama 1 set zor aldım senden. Ben göbek falan görmedim yani.. :) 1
bellek Gönderim Zamanı: 19 Temmuz, 2012 Gönderim Zamanı: 19 Temmuz, 2012 Bu çekim 2.sinden daha güzel duruyor..Tek sıkıntı muhabbet anında çekimi unutman...İyide oluyor bende bu arada yerdeki parkelerin rengine bakıyorum bunlar evde iyi dururmu diye.. Tek aklımda kalan forumun ağır abileri geliyor derken kamerayı Saadettine odaklaman...Bu ....ağır abiler geliyor... cümlesini... forumun büyük abisi anlamında kullandın değil mi. Eline sağlık Çağan çok güzel çekimler olmuş... 1
Rıdvan Gönderim Zamanı: 20 Temmuz, 2012 Gönderim Zamanı: 20 Temmuz, 2012 Eline sağlık Çağan. Rıdvancım valla göbek möbek diyon ama 1 set zor aldım senden. Ben göbek falan görmedim yani.. :) yok be abi bence 1 set aldın sonra acıyıp maçı hibe ettin :) 1
Ramses Gönderim Zamanı: 20 Temmuz, 2012 Gönderim Zamanı: 20 Temmuz, 2012 yok be abi bence 1 set aldın sonra acıyıp maçı hibe ettin :) Bence 1 seti sen hibe ettin. :)) Bu daha mantıklı.. 1
Rıdvan Gönderim Zamanı: 20 Temmuz, 2012 Gönderim Zamanı: 20 Temmuz, 2012 Bence 1 seti sen hibe ettin. :)) Bu daha mantıklı.. Mütevazilik ediyorsun abi. Görüşmek üzere. Sevgiler Saygılar.
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap