winter Oluşturma zamanı: 17 Temmuz, 2012 Oluşturma zamanı: 17 Temmuz, 2012 Merhaba, Hakem verdiği kararı düzeltiyor ama maçta ne olduda Kasumi'nin puanı silindi acaba? Ben anlamadım. Teşekkürler. http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=W7xFVjUJNFI 1
cagan Gönderim Zamanı: 17 Temmuz, 2012 Gönderim Zamanı: 17 Temmuz, 2012 Sanırım Kasumi videonun görünmeyen kısmında topu ayağıyla barlara doğru yuvarlıyor ve daha sonra oradan alıyor. Hakem de topa ayakla vurduğunu gösterip 2. sarı kartı gösteriyor ve böylelikle rakibine de sayı yazılıyor. Benim anladığım bu.
bellek Gönderim Zamanı: 17 Temmuz, 2012 Gönderim Zamanı: 17 Temmuz, 2012 Ülen ben şu maçın seyircisi olacaktım....ah ah....O sayı hakemine dalıp ağzını burnunu kırmıştım... Böyle güzel bir kız ağlatılır mı diye..Baksanıza ne olduğunu anlamadığı için hırsında nasıl ağlıyor.. Kasumide.. fabrikadan çıkmış güzel (oyuncak) Japon bebeklerine benziyor... Hakeme (o gözlüklü cadıya) bir kere daha hırslandım şimdi..
Burak 06-86 Gönderim Zamanı: 17 Temmuz, 2012 Gönderim Zamanı: 17 Temmuz, 2012 Bu videoda puan silinmesi yok. Sarı-kırmızı kart gösterildiği için karşı tarafa sayı verilmesi durumu var. Ancak şunu direk belirteyim sarı-kırmızı kart gösterilmesi için ilk olarak sarı kart görmesi gerekmekte ki buradan da daha önce sarı kartı olduğu sonucu ortaya çıkıyor. Gelelim olayın ne olduğuna. Masa tenisinde topa tekme atmak ve topa ayakla müdahele hoş görülmeyen durumlardır. Bu nedenle hakem kartına başvurmuş. Ancak bilinçli bir durum olmadığı daha sonra başhakemin maçın hakemini düzeltmesi ile olay düzeltilmiş.
winter Gönderim Zamanı: 17 Temmuz, 2012 Yazar Gönderim Zamanı: 17 Temmuz, 2012 Topa ayakla dokunmak ceza puanına mı sebep oluyor? Kuralları biliyorum diye geçiniyorum bende
Burak 06-86 Gönderim Zamanı: 17 Temmuz, 2012 Gönderim Zamanı: 17 Temmuz, 2012 Topa ayakla dokunmak ceza puanına mı sebep oluyor? Kuralları biliyorum diye geçiniyorum bende dokunmak değilde tekme atmak diyelim biz ona ;)
smetmusti91 Gönderim Zamanı: 17 Temmuz, 2012 Gönderim Zamanı: 17 Temmuz, 2012 Hakeme hunharca saydırdım...Bence hiçbirşey yok ortada.
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap