Cevdet Çağlar Oluşturma zamanı: 10 Temmuz, 2012 Oluşturma zamanı: 10 Temmuz, 2012 Ttnpp.com da 'sold out' satılmış durumuna geçtiği için alamıyorum aynı siteden stiga'dan muadil arıyorum tam muadili olması imkansız ama yakın bişeyler tavsiye etmenizi bekliyorum Optimum serisi var orada optimum carbo olabilirmi deneyen kullanan vardır bi yardım ederseniz sevinirim İyi forumlar
Enduro Gönderim Zamanı: 10 Temmuz, 2012 Gönderim Zamanı: 10 Temmuz, 2012 Ben CR,CC,WRB...vs. olmayan FL-Legend saplı klasik Clipper Wood kullanıyorum ve bana göre mükemmel bir tahta. Clipper CR WRB'yi de denemiş biri olarak kesinlikle dolu saplı klasik Clipper Wood almanızı tavsiye ederim. Ama bulmanız biraz zor olabilir, ben sadece Dandoy'da bulabilmiştim.
Cevdet Çağlar Gönderim Zamanı: 10 Temmuz, 2012 Yazar Gönderim Zamanı: 10 Temmuz, 2012 biraz yanlış anlaşıldım galiba :) www.ttnpp.com dan alışveriş yapıcam oradan clipper cr wrb almak istiyordum fakat kalmamış(satılmış) orda muadil olarak bana ne önerebilirsiniz Optimum carbo yu gördüm nasıldır muadil olabilirmi veya ordaki başka stiga tahtalar var onlardan muadil önerebilirmisiniz ? demek istemiştim o sitedeki stiga tahtalar = http://ttnpp.com/shop/blade-stiga-c-5_25.html?page=1&sort=20a
Enduro Gönderim Zamanı: 10 Temmuz, 2012 Gönderim Zamanı: 10 Temmuz, 2012 Aslında anladımda Clipper Wood'u çok beğenen birisi olarak Clipper arayan birisini görünce dayanamadım. Sitedeki diğer Stiga tahtaları denemediğim için bilemiyorum. İlla Stiga olsun demezseniz yine denememiş olmakla beraber Yasaka Max Wood'un Clipper Wood'da benzediğini duymuştum. Yine Avalox P700 de seçenekler arasına alınabilir. Ayrıca DHS PG7 katmanlarına bakılınca Clipper Wood'a benzeyen bir tahta gibi duruyor, hem de oldukça hesaplı.
Mert7000 Gönderim Zamanı: 11 Temmuz, 2012 Gönderim Zamanı: 11 Temmuz, 2012 Ben de Clipper Wood'u tavsiye edebilirim. Çevremde stiga tahtayla oynayanların çoğu clipper wood ile oynuyor. Hiçbirinden de ah şu tahtayı bir değiştiremedim gitti gibisinden bir şey duymadım.
mehmetarda Gönderim Zamanı: 11 Temmuz, 2012 Gönderim Zamanı: 11 Temmuz, 2012 stiga optimum carbo kullanıyorum. alt düzey birisi olarak bana hızlı geldi. Kontrolü biraz zor tahta,alışmak uzun sürüyor. Üst düzey oynuyorsanız kesin alın derim.
Burak Karatatar Gönderim Zamanı: 11 Temmuz, 2012 Gönderim Zamanı: 11 Temmuz, 2012 Ben Clipper CR'yi pek beğenmiyorum ama beğenen çok kişi var. Ama ben yinede Avalox P700'ü tavsiye ederim.
Bilal OLGUN Gönderim Zamanı: 11 Temmuz, 2012 Gönderim Zamanı: 11 Temmuz, 2012 Yinhe (galaxy) M6 o sitede varsa alabilirsiniz. Birebir kopyasıdır hemde yarı fiyatınında altındadır.
Ertunga Gönderim Zamanı: 11 Temmuz, 2012 Gönderim Zamanı: 11 Temmuz, 2012 bence offensive classic wrb olabilir ben kullanıyorum dengeli hızlı :)
winter Gönderim Zamanı: 11 Temmuz, 2012 Gönderim Zamanı: 11 Temmuz, 2012 Legend saplı olanı benim gibi büyük elliler için biçilmiş kaftan
Rıdvan Gönderim Zamanı: 13 Temmuz, 2012 Gönderim Zamanı: 13 Temmuz, 2012 biraz yanlış anlaşıldım galiba :) www.ttnpp.com dan alışveriş yapıcam oradan clipper cr wrb almak istiyordum fakat kalmamış(satılmış) orda muadil olarak bana ne önerebilirsiniz Optimum carbo yu gördüm nasıldır muadil olabilirmi veya ordaki başka stiga tahtalar var onlardan muadil önerebilirmisiniz ? demek istemiştim o sitedeki stiga tahtalar = http://ttnpp.com/sho...page=1&sort=20a Naçizane fikrim Tam clipper tarzı bir tahta olmasada iyibir tahta olan hybrid wood düşünülebilir. O sitede var diye biliyorum ve fiyatı oldukça indirimliydi.
Emre İmamoğlu Gönderim Zamanı: 13 Temmuz, 2012 Gönderim Zamanı: 13 Temmuz, 2012 Yinhe (galaxy) M6 o sitede varsa alabilirsiniz. Birebir kopyasıdır hemde yarı fiyatınında altındadır. M6 Clipper kopyası diye yazılıyor ama değildir. Clipper'dan bariz daha incedir, üst katı Clipper gibi limba değil kotodur. 1
Enduro Gönderim Zamanı: 13 Temmuz, 2012 Gönderim Zamanı: 13 Temmuz, 2012 M6 Clipper kopyası diye yazılıyor ama değildir. Clipper'dan bariz daha incedir, üst katı Clipper gibi limba değil kotodur. Wikipedia'nın masa tenisi versiyonu sayın Emre Bey (TTpedia ) peki Clipper Wood'a en çok benzeyen tahtalar hangileridir?
Cevdet Çağlar Gönderim Zamanı: 13 Temmuz, 2012 Yazar Gönderim Zamanı: 13 Temmuz, 2012 Herkese yorumlarından tavsiyelerinden dolayı çok teşekkür ediyorum, özel mesajdan çok fazla yardımcı olan Tsubasa ve Saadettin abime ayrıca teşekkürü borç bilirim. An itibariyle Stiga Tube Carbo sipariş ettim buradan (Türkiyeden) yarın elimde olucak büyük ihtimalle. Herkese çok teşekkür ediyorum konu kilitlenebilir. İyi forumlar :)
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap