Kerem Erböke Oluşturma zamanı: 9 Temmuz, 2012 Oluşturma zamanı: 9 Temmuz, 2012 merhaba stiga yeni masatenisi masasi dizayn etmis... tamamen dijital macta seken toplarin yerini, hizini rotasini online gosterip analiz yapiyor... masa aslinda buyuk bir bilgisayar... http://www.designbuzz.com/multitouch-stiga-waldner-table-tennis-itable-ensure-fair-play.html muhakkak bakin
CyRuss Gönderim Zamanı: 10 Temmuz, 2012 Gönderim Zamanı: 10 Temmuz, 2012 Bizim insanımız bunu görünce kesin hafızası kaç diye sorar
Ertunga Gönderim Zamanı: 10 Temmuz, 2012 Gönderim Zamanı: 10 Temmuz, 2012 Bizim insanımız bunu görünce kesin hafızası kaç diye sorar bence fiyatını sorar :)
Burak Karatatar Gönderim Zamanı: 11 Temmuz, 2012 Gönderim Zamanı: 11 Temmuz, 2012 Ben istatislikleri merak ediyorum :)
Rıdvan Gönderim Zamanı: 11 Temmuz, 2012 Gönderim Zamanı: 11 Temmuz, 2012 Masanin kenarlarinin yere kadar masa yuzeyiyle ayni renk olmasi hic hosuma gitmedi masaya ne uzaklikta ve hangi aciyla oldugunu karistirabilir insan.Begenmedim. Yapma apple, yapma stiga, yapma volkan(demirel) yapmayin cocuklar:)) 1
smetmusti91 Gönderim Zamanı: 17 Temmuz, 2012 Gönderim Zamanı: 17 Temmuz, 2012 Adamlar aşmış arkadaş ya.
manolkan Gönderim Zamanı: 7 Ağustos, 2012 Gönderim Zamanı: 7 Ağustos, 2012 enteresan bir masa. Rıdvanin dedigi gibi ufak kusurlari var ama ...
tufan Gönderim Zamanı: 8 Ağustos, 2012 Gönderim Zamanı: 8 Ağustos, 2012 ayağım çarpar durur benim ....:))
Ertunga Gönderim Zamanı: 8 Ağustos, 2012 Gönderim Zamanı: 8 Ağustos, 2012 ayağım çarpar durur benim ....:)) aslında doğru masaya yakın oynarken ayağı gömüyoruz içeri bunda nasıl gömcez ?
nickbaron Gönderim Zamanı: 8 Ağustos, 2012 Gönderim Zamanı: 8 Ağustos, 2012 Bize fark etmez. Atılan top gitti kenara çarptı sayı olmadı diyelim. Bizimkiler hemen başar aabi aslında kenara çarptı da bilgisayar algılamadı diye. Temassızlık var vs... ozan abiye katılmakla beraber olağan karşılnabilecek birşey günümüz teknolojisi için çok abartı birşey değil önemli olan maliyeti düşürmek seri üretim ile her salona sokabilmek yoksa para bastır hemen yapsınlar.
omer1 Gönderim Zamanı: 16 Aralık, 2012 Gönderim Zamanı: 16 Aralık, 2012 aslında doğru masaya yakın oynarken ayağı gömüyoruz içeri bunda nasıl gömcez ?
akin.eralp Gönderim Zamanı: 8 Ocak, 2013 Gönderim Zamanı: 8 Ocak, 2013 çok pahalı bir ürün + ayak gömemiycez
Tahsin1 Gönderim Zamanı: 13 Ocak, 2013 Gönderim Zamanı: 13 Ocak, 2013 çok tuzlu ...................................
fuzun25 Gönderim Zamanı: 12 Mart, 2013 Gönderim Zamanı: 12 Mart, 2013 merhaba arkadaşlar.ben uzun yılardır masa tenis oynuyorum.Girdiğim yarışmalarda da hep derece yaptım.Kendime bir kulüp arıyorum.Yardımcı olurmusunuz ?
Hay Gönderim Zamanı: 5 Mayıs, 2013 Gönderim Zamanı: 5 Mayıs, 2013 Bize fark etmez. Atılan top gitti kenara çarptı sayı olmadı diyelim. Bizimkiler hemen başar aabi aslında kenara çarptı da bilgisayar algılamadı diye. Temassızlık var vs... Çok doğru hocam
Hay Gönderim Zamanı: 5 Mayıs, 2013 Gönderim Zamanı: 5 Mayıs, 2013 merhaba arkadaşlar.ben uzun yılardır masa tenis oynuyorum.Girdiğim yarışmalarda da hep derece yaptım.Kendime bir kulüp arıyorum.Yardımcı olurmusunuz ? Kimse ilgilenmiyorsa kendin kulüp kurabilirsin hocam.
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap