Rıdvan Oluşturma zamanı: 6 Temmuz, 2012 Oluşturma zamanı: 6 Temmuz, 2012 Merhabalar. Bu lastikler hakkında bilgisi olanlar; hadi buyrun bakalım :)
esseker Gönderim Zamanı: 6 Temmuz, 2012 Gönderim Zamanı: 6 Temmuz, 2012 kötü bir espri yapayım. biri normal diğeri pro
Rıdvan Gönderim Zamanı: 6 Temmuz, 2012 Yazar Gönderim Zamanı: 6 Temmuz, 2012 kötü bir espri yapayım. biri normal diğeri pro Rıdvan bunu beğenmedi.
bellek Gönderim Zamanı: 6 Temmuz, 2012 Gönderim Zamanı: 6 Temmuz, 2012 kötü bir espri yapayım. biri normal diğeri pro Kötü espiri insanı iyi espiri sahibi yapmaz.. Biri amatör diğeri profesyonel olsa daha yerinde mi olur du. Çıkamadım işin içinden.. Gördünüz mü benide kötü espiri sahibi yaptınız. Yancınız oldum.. - 4....
cagan Gönderim Zamanı: 6 Temmuz, 2012 Gönderim Zamanı: 6 Temmuz, 2012 Begen butonunun yanina bir de begenmedim butonu farz oldu
ararat1973 Gönderim Zamanı: 7 Temmuz, 2012 Gönderim Zamanı: 7 Temmuz, 2012 Bundan sonra espiri yapanlar 2 kere düşünür
Rıdvan Gönderim Zamanı: 7 Temmuz, 2012 Yazar Gönderim Zamanı: 7 Temmuz, 2012 Ha biri de lastikleri yorumlasa ya :)))
Bora Gönderim Zamanı: 7 Temmuz, 2012 Gönderim Zamanı: 7 Temmuz, 2012 hangi lastik yaa? nerde lastik? nerdeyiz biz?
bellek Gönderim Zamanı: 7 Temmuz, 2012 Gönderim Zamanı: 7 Temmuz, 2012 hangi lastik yaa? nerde lastik? nerdeyiz biz? Don (Corleone) lastiği olmasın sakın bu lastikler. Ayyy.. Aldık başımızı gidiyoruz..Espiri fırtınasına tutuldu bu konu..Artık iflah etmez.
Rıdvan Gönderim Zamanı: 7 Temmuz, 2012 Yazar Gönderim Zamanı: 7 Temmuz, 2012 hangi lastik yaa? nerde lastik? nerdeyiz biz? Koz maça galiba :)
Bora Gönderim Zamanı: 7 Temmuz, 2012 Gönderim Zamanı: 7 Temmuz, 2012 Bora clio iyidir clio :) öyle debriyaj olmaz olsun. kondüsyon yaparken o kadar yorulmadım.
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap