Taner Dere Oluşturma zamanı: 4 Temmuz, 2012 Oluşturma zamanı: 4 Temmuz, 2012 Lastikten yapıştırıcı temizlerken bir kaç lastik süngerini parçalayınca kolay temizlenen bir yapıştırıcı arayışıyla, (yine bu sitedeki tavsiyelerle(o arkadaşlarada teşekkürler)) Tear Mender yapıştırıcı aldım. bir yapıştıcı bu kadar mı kolay sökülür! yapıştırma gücüde iyi, şu anda kullandığım lastikleri 4 ay önce yapıştırdım, lastikte en ufak bir kalkma kabarma olmadı. Ayrıca lastiği söktüğümde tahta da tertemiz çıkıyor. Çok sök tak yapanlar için çok tavsiye ederim. Video link... http://www.dailymoti...ear-mender_tech
Enduro Gönderim Zamanı: 4 Temmuz, 2012 Gönderim Zamanı: 4 Temmuz, 2012 Tear Mender'i nereden temin ettiniz acaba?
Mustafa Yıldız Gönderim Zamanı: 4 Temmuz, 2012 Gönderim Zamanı: 4 Temmuz, 2012 Tear Mender'i nereden temin ettiniz acaba? evet merak edilen soru bu...
Taner Dere Gönderim Zamanı: 4 Temmuz, 2012 Yazar Gönderim Zamanı: 4 Temmuz, 2012 Ben Amerikadan, oradaki kardeşime aldırtmıştım. Amazon ve eBay sitelerinde var ama tr ye kargoyla gönderiyorlar mı? nakliye ücretiyle astarı yüzünü geçiyor mu? bilmiyorum. ABD ve Kanadada tanıdığı bulunanlar onlara getirtebilir.
CyRuss Gönderim Zamanı: 4 Temmuz, 2012 Gönderim Zamanı: 4 Temmuz, 2012 Bence esas olan yapıştırıcının lastikte bir miktar birikmesi gerektiği. ( Ozan da başka başlıkta belirtmişti). Ben DHS nin yapıştırıcısını kullanıyorum. Bir iki yapıştırmadan sonra aynı videodaki gibi tabiri caizse zar gibi soyuluyor. Süngerden küçük parça dahi kalkmadan kolayca sökebiliyorum. Çok da keyifli bir işlem hani. :)
Mustafa Yıldız Gönderim Zamanı: 4 Temmuz, 2012 Gönderim Zamanı: 4 Temmuz, 2012 Bence esas olan yapıştırıcının lastikte bir miktar birikmesi gerektiği. ( Ozan da başka başlıkta belirtmişti). Ben DHS nin yapıştırıcısını kullanıyorum. Bir iki yapıştırmadan sonra aynı videodaki gibi tabiri caizse zar gibi soyuluyor. Süngerden küçük parça dahi kalkmadan kolayca sökebiliyorum. Çok da keyifli bir işlem hani. :) şu mu mesela ? http://www.masatenisi.com/UrunDetay.asp?KategoriID=8&UrunID=657
CyRuss Gönderim Zamanı: 4 Temmuz, 2012 Gönderim Zamanı: 4 Temmuz, 2012 şu mu mesela ? http://www.masatenis...ID=8&UrunID=657 Aynen hocam odur.Ama biraz büyük porsiyon olanı. http://www.masatenis...ID=8&UrunID=184
Bilal OLGUN Gönderim Zamanı: 5 Temmuz, 2012 Gönderim Zamanı: 5 Temmuz, 2012 O kadar uzağa gitmeye gerek yok, çin yanı başımızda ( DHS ) 2
GokhanEgemen Gönderim Zamanı: 5 Temmuz, 2012 Gönderim Zamanı: 5 Temmuz, 2012 Latex içeren yapıştırıcılar kolay temizleniyor.ornegin joola lex glue.
Rıdvan Gönderim Zamanı: 5 Temmuz, 2012 Gönderim Zamanı: 5 Temmuz, 2012 Biraz araştırdım sonuç çok komiğime gitti ve sizlerle de paylaşmak istedim. Taner beyin yukarudaki yorumunda bahsettiği gibi astarı yüzünü geçiyor maalesef hemde komik şekilde :) ebay da ürün 5.95 dolar türkiyeye nakliye 7-11 gün sürüyor nakliye ücreti sıkı durun 35 dolar yuh dedirtti bana ve çok güldüm :))
Rıdvan Gönderim Zamanı: 5 Temmuz, 2012 Gönderim Zamanı: 5 Temmuz, 2012 Biraz araştırdım sonuç çok komiğime gitti ve sizlerle de paylaşmak istedim. Taner beyin yukarudaki yorumunda bahsettiği gibi astarı yüzünü geçiyor maalesef hemde komik şekilde :) ebay da ürün 5.95 dolar türkiyeye nakliye 7-11 gün sürüyor nakliye ücreti sıkı durun 35 dolar yuh dedirtti bana ve çok güldüm :)) Biraz daha az yuh dedirteceğini buldum ebay da eğer almak isteyen olur belki diye. Yapıştırıcı 6.99 dolar kargo 7.68 gene yuh gene yuh yuhh ebay sana yuhhh daha bişi demiyorum.
CyRuss Gönderim Zamanı: 5 Temmuz, 2012 Gönderim Zamanı: 5 Temmuz, 2012 yine de DHS nin 500 lüğü daha ucuza geliyor gibi.
CyRuss Gönderim Zamanı: 5 Temmuz, 2012 Gönderim Zamanı: 5 Temmuz, 2012 Benim gibi habire sök başka lastik tak dene yapana ancak yetiyor gibi :)
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap